Savaşan Kartal Egemen

UEFA, Stoke City maçı öncesinde Egemen Korkmaz'ı tanıttı, "Sahada her şeyini Beşiktaş için veren futbolcu" tanımını kullandı. Haberde, tecrübeli savunmacının, "Her zaman yüzde 100'ümü vermeye çalışır, kalpten oynarım" sözü de yer aldı

Savaşan Kartal Egemen
14 Aralık 2011 Çarşamba 08:08 tarihinde eklendi, 3.698 kez okundu.

 

Avrupa Ligi E Grubu'nda Stoke City ile liderlik mücadelesi verecek olan Beşiktaş'tan Egemen'e özel bir yer ayıran UEFA, resmi sitesinde siyah-beyazlı futbolcuyu irdeledi.
 
Deneyimli savunmacının bugünkü karşılaşmada Kartal'ın en önemli kozlarından olacağının belirtildiği haberde, sezon başında Trabzonspor'dan transfer edilen 29 yaşındaki oyuncunun ilerleyen yaşına karşın hâlâ kendini geliştirdiği belirtilerek, kısa sürede takıma adapte olduğu ve defansın lideri olduğuna dikkat çekildi, "Sahada her şeyini Beşiktaş için veren bir oyuncu" ifadeleri kullanıldı.
 
Hayali kupa kaldırmak
 
Egemen de takım için mücadele ettiğini belirterek şunları söyledi:
 
"Her zaman yüzde 100'ümü vermeye çalışır ve kalpten oynarım. Düzgün bir hayat tarzım var ve gerçek bir profesyonel gibi hareket ederim. Maçlara iyi hazırlanır ve maç boyunca da iyi konsantre olurum. Taraftar da sizin elinizden geleni yaptığınızı gördüğünde sizi sahiplenir."
 
Stoke City mücadelesinden umutlu olduğunu da dile getiren Egemen, "Aklımızdaki tek şey, bu turu geçmek. Takımdaki hangi oyuncuya sorarsanız sorun, onun hayali sezon sonunda kupayı kaldırmaktır" diye konuştu.
Takımda çok kaliteli isimlerin bulunduğunu belirten siyah-beyazlı futbolcu, "Ancak önemli olan takım olmaktır ve biz her geçen gün bu anlamda ilerliyoruz" ifadesini kullandı.

Milliyet