"Savunma hatalarından kaybettik"

Elazığspor Teknik Direktörü Trond Johan Sollied, Kasımpaşa karşısında savunmada yaptıkları hatalardan dolayı maçı kaybettiklerini söyledi.

Savunma hatalarından kaybettik
06 Ekim 2013 Pazar 17:19 tarihinde eklendi.

Takımının deplasmanda Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Norveçli teknik adam, maçın başında erken gol yediklerini ve bundan sonra işlerinin daha da zorlaştığını belirterek, "Savunmada büyük hatalar yaptık.

Savunmada yapılan hatalardan dolayı golleri kalemizde gördük ve oyun sonucuna katlanmak zorunda kaldık. Rakip bulduğu boşlukları çok iyi değerlendidi." diye konuştu.

Sollied, milli maç arasında takıma sonradan katılan oyunculara fiziksel yüklemeler yapacaklarını sözlerine ekledi.

Basın toplantısına katılan İbrahim Kaş ise "Buraya bu skoru görmek için gelmemiştik. İyi çalışmıştık. Kötü giden bir seri var. Erken gol yedik. Hucümde toparlanmadık. Çok üzgünüz. Milli Takım arası bizim için şans diye düşünüyorum. En kısa sürede toparlanırız." dedi.

Kaleci Ivesa da "Rakibi tebrik ederiz. Kötü performans gösterdiğimiz için kaybettik. Önümüzde daha çok maçlar var. İlerleyen maçlarda daha iyi sonuç alırız." şeklinde konuştu.


CİHAN