"Schuster komplo kurdu"

Schuster ile yaşadığı sorun yüzünden Beşiktaş ile yollarını ayırıp A.Gücü'ne giden Fatih Tekke açtı ağzını, yumdu gözünü

Schuster komplo kurdu
21 Ocak 2011 Cuma 10:40 tarihinde eklendi.

 

* Schuster beni tahrik etmek için elinden geleni yaptı. Ama efendiliğimi korudum
* Transferime en başında karşı çıkmış. Beni hiç oynatmak istemedi. Bunu hep hissettim
* Bir sezon yatanlara bile ses çıkaran yok, 10 dakika kötü oynadım, üzerime yürüdü
* Beşiktaş büyük camia. Çok oyuncu gelir gider. Ama Schuster'e dikkat edilmeli
 
Beşiktaş'a gelirken parayı ön planda tutmadım. Fahrettin Curoğlu şahittir. İyi oynayıp, Beşiktaş gibi büyük bir kulübe bir şeyler vermek istiyordum ama Schuster engel oldu. O, iyi bir insan değil, iyi niyetli hiç değil. Tek yapmaya çalıştığı kontrolü ele almak ve kendi adamlarına yer açmak. Bu konuda Serdal Adalı'yı uyardım. Schuster'e derhal önlem alınmazsa Beşiktaş büyük zarar görebilir."
 
Menajer bağlantısına dikkat
 
Ne yazık ki Schuster her geçen gün istediği çizgiye yaklaşıyor. İstemediği futbolcuyu kötü gösteriyor, yönetim de gönderiyor. Zafer hocaya bile tahammül edemediler. Onun gönderilmesi, yeni bir kaleci alınacağı anlamına geliyor. Schuster'in menajeri ile bağlantılı oyuncuları iyi izlemek lazım. Ümraniye'de samimiyetsiz bir ortam var. Takım hüviyeti kazanmadan yıldızlarla başarıyı yakalayamazsınız. Mesela Quaresma... Takım oyuncusu değil. Kafasına göre takılıyor. Hiçbir zaman politik olmadım. Benim için dünyada riyakarlığı gerektirecek bir makam yok."
 
Gözlerime bakmadı ki
 
Fatih, "Schuster gözlerinde ışık görmediğini, o nedenle istemediğini söylemiş. Doğru mu?" şeklindeki soruya, "Hiç gözlerime bakmadı ki. Hep yokmuşum gibi davrandı. Zaten takımın yarısına bunu yapıyor. Bir gün idmanda yardımcısı, 'Fatih seni youtube'da izledim. İyi futbolcuymuşsun' dedi. Şaka gibi. Ben youtube topçusu muyum?" yanıtını verdi.