Scorpions geliyor

Dünyanın önde gelen hard rock gruplarından Scorpions ile dans müziği ve parti grubu LMFAO, İzmir ve İstanbul'da konser verecek.

Scorpions geliyor
14 Eylül 2012 Cuma 13:36 tarihinde eklendi, 1.305 kez okundu.

 

''Send Me An Angel'' ve ''Still Loving You'' gibi birçok ölümsüz şarkı ile dünyada 100 milyondan fazla albüm satan ve birçok ödüle layık görülen efsane grup Scorpions, 17 Ekim'de İzmir Arena'da, 19 Ekim'de ise İstanbul'da; dünyanın en büyük dans müziği ve parti gurubu olarak gösterilen LMFAO ise 6 Ekim'de İstanbul'da, 7 Ekim'de de İzmir'de Türk hayranlarıyla buluşacak. 
     
Konser programları, organisazyonları düzenleyen Unilife tarafından İzmir Hilton Oteli'nde düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı. 
     
Unilife kurucu ortağı Erdem İpekçi, Türkiye'de daha önce 2010 yılında İstanbul'da konser veren Scorpions'un, bu sefer hem İzmir'de hem de İstanbul'da sahne alacağını belirterek, İzmir ve İstanbul'da gerçekleştirilecek iki konserle 2010 yılındaki muhteşem konseri tekrar yaşatacaklarını söyledi. 
     
Organizasyon sorumlusu Çağla Çakır ise Amerika ve Avrupa'daki konserleri çok ses getiren grupların Türkiye'de gerçekleşeceği konserlerin 2012'ye damga vuracağını ifade etti. 
     
Konser bilet fiyatlarının 70 ile 250 lira arasında olduğu bildirildi.