Scorpions Türkiye'ye geliyor

Efsane grup, 4 yıl aradan sonra 17 Ekim'de İzmir Arena, 19 Ekim'de İstanbul Küçükçiftlik Park'ta ölümsüz şarkılarını seslendirecek

Scorpions Türkiyeye geliyor
06 Ekim 2012 Cumartesi 11:48 tarihinde eklendi, 1.147 kez okundu.

 

"Send Me An Angel", "Still Loving You", "Hurricane", "Always Somewhere", "Humanity" gibi birçok ölümsüz şarkı ile tüm dünyada 100 milyondan fazla albüm satan ve birçok ödüle layık görülen Scorpions, 4 yıl aradan sonra Türkiye’de hayranlarıyla bir araya gelecek. Grup, 2010 yılında başlayan ve hala devam eden "Farewell" dünya turnesi sonrasında 46 yıllık müzik serüvenlerini sonlandıracağını açıkladı ancak aynı yıl çıkan "Sting in the Tail" albümlerinin başarısının ardından kariyerine devam etme kararı aldı.
 
Grup, şimdi "Comeblack" albümüyle sahnelere geri dönüyor. Yıllardır kendilerini gönülden destekleyen hayranlarına ve The Beatles, The Rolling Stones gibi gruba müzik kariyerinde ilham veren efsanevi isimlere bir teşekkür niteliğinde olan "Comeblack" albümünde, "Rock You Like A Hurricane", "Wind of Change" ve "Still Loving You" gibi ölümsüz şarkılar, Klaus Meine, Rudolf Schenker ve Jabs & Co.’nun yaratıcılığı eşliğinde günümüz teknolojisinin olanaklarıyla yeniden kaydedildi.
 
Efsane grup, on binlerce kişinin katıldığı 2010 konserinin ardından İzmir ve İstanbul konserleri ile 2012’ye de damga vurmaya hazırlanıyor. Grubun, İstanbul konserinin biletleri 99-315 lira, İzmir konserinin biletleri 67-225 lira arasında satışa sunuldu.