Seal: Heidi beni aldattı!

Geçtiğimiz Ocak ayında yedi senedir evli olduğu süpermodel Heidi Klum ile ayrıldıklarını açıklayan şarkıcı Seal çiftin ayrılma sebebiyle ilgili olarak ilk kez konuştu.

Seal: Heidi beni aldattı!
02 Eylül 2012 Pazar 13:35 tarihinde eklendi.

 

Geçtiğimiz Ocak ayında eşi Alman süpermodel Heidi Klum’la ayrıldıklarını açıklayan İngiliz şarkıcı Seal Klum’un bodyguard’ıyla çift ayrılmadan aşk yaşamaya başladığını söyledi.
 
Magazin sitesi TMZ’ye konuşan ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde birlikte görüntülenen Klum ve bodyguard’ının çift ayrılmadan önce ilişki yaşamaya başladığını söyledi.
 
49 yaşındaki şarkıcı şöyle konuştu: “Sanıyorum herkes son 7 aydır aradığı cevabı sonunda buldu! En azından biz ayrıldıktan sonra onunla birlikte olsaydı.
 
İnsanlar ayrılabilir ve herkes kendi yoluna gider. Elbette ki Heidi’nin birdenbire bir rahibeye dönüşmesini beklemiyordum. Ama en azından çocuklarımın daha çok tanıdığı birini seçebilirdi.”
 
“Kiss From A Rose”un unutulmaz şarkıcısının açıklamalarının ardından Klum’un yakınları aynı siteye konuşarak ünlü modelin Seal ile birlikteyken bodyguard’ıyla arasında profesyonel bir ilişkiden başka bir şey olmadığını iddia etti.

NTV