Şebo'ya gençlik aşısı

Nisan 2011Ünlü rock’çı Şebnem Ferah ile kendisinden 15 yaş küçük basketbolcu Cenk Akyol, önceki akşam Nu Pera’da kimseye aldırmadan öpüştü.

19 Nisan 2011 Salı 09:06 tarihinde eklendi, 1.424 kez okundu.

 


 
Efes Pilsen ve Türk Milli Basketbol Takımı’nda forma giyen Cenk Akyol (24), geçtiğimiz cumartesi gecesi Asmalımescit’teki bir mekânda doğum gününü kutladı.
 
Partiye katılanlar arasında Şebnem Ferah (39) da vardı. Bostancı Gösteri Merkezi’nde verdiği konserin hemen ardından rock’çı Hayko Cepkin’le birlikte partiye gelen Ferah, gecenin ilerleyen saatlerinde Akyol ve onun takım arkadaşlarıyla birlikte Nu Pera adlı mekâna geçti. Burada dans edip öpüşen Ferah ve Akyol, sabahın erken saatlerine dek Beyoğlu’ndaki mekânları gezdi.
 
İlk kıvılcım Antalya’da
Cenk Akyol ve Şebnem Ferah, 2010 yazında da Antalya’da bir araya gelmişti. Akyol, 28 Ağustos-12 Eylül günleri arasında Türkiye’de yapılan 2010 Dünya Basketbol Şampiyonası öncesinde Antalya’daki hazırlık kampına katılmış ve takım arkadaşlarıyla birlikte Hillside Su Otel’e yerleşmişti. Şebnem Ferah da aynı günlerde konser vermek için Antalya’ya geldi ve konaklamak için de Hillside Su Otel’i tercih etti. İddiaya göre Akyol, arkadaşlarıyla otelin barında sohbet ederken, yanlarına Ferah geldi. Şarkıcı, Akyol’un özel isteği üzerine “Sil Baştan” adlı şarkısını seslendirdi.
 
Maçlarda tribünde
Akyol ve arkadaşları, Antalya’daki buluşma sırasında Ferah’tan maçlarına gelmesi konusunda söz aldı. Ve ünlü rock’çı, eylül ayında Türkiye’nin Sırbistan ile oynadığı maçta tribündeki yerini alıp Milli Takım’ı destekledi. Ferah’ın desteği, bununla da sınırlı kalmadı. Şarkıcı, Cenk Akyol’ın takımı Efes Pilsen’in geçtiğimiz ocak ayında Sinan Erdem Spor Salonu’nda Montepaschi Siena ile oynadığı maçı da Hayko Cepkin’le birlikte tribünden izledi.