Seçim mitingi düzenlediler

Makedonya'da iktidarda olan ve 'Daha iyi bir Makedonya için' koalisyonla belediye seçimlerine katılan Türk Demokratik Partisi 3 belediye başkan adayını, meclis üye adaylarını mitinginde tanıttı.

22 Mart 2013 Cuma 21:24 tarihinde eklendi.

 

 
Gostivar'daki spor salonunu dolduran Türk Demokratik Parti üye ve sempatizanları arasında Türkiye Milletvekili Hüseyin Bürge, Bulgaristan Milletvekilleri Korman İsmailov, Kasım Dal, Kosova Devlet Bakanı Mahir Yağcılar ve milletvekilleri Müferra Şinik ve Fikrim Danka de yer aldılar.

Mitingte Türk Demokratek Partisi'nin Gostivar ve Vrapçişte bölgesinde koalisyon ortağı olan RDK (Demokratik Milli Diriliş) Arnavut Partisinin Başkanı Rufi Osmani de katıldı. seçim kampanyasının son mitinginde Türk Demokratik partisi Vrapçişte, Merkez Jupa ve Plasniça belediye başkan adayları Yusuf Hasan, Ariyan İbraim ve Enver Saidovski ve belediye meclis üye adayları seçmen karşısında tanıtıldı. Coşkulu bir kalabalığıa hitap eden Türk Demokratik Partisi Genel Başkanı Dr. Kenan Hasip, Türk Demokratik Partisi'nin attığı emin adımlarla güven sağladığını, yalnız kendi sorunlarını değil, bu topraklarda yaşayan diğer milletlerin de haklarını savunduğunu söyledi.
 
Kenan Hasip, konuşmasında 3 belediyede, Türk Demokratik Partisi kendi adaylarıyla, 11 belediyede de kendi meclis adaylarıyla ve 13 belediyede koalisyon ortaklarıyla seçime katıldıklarını açıkladı.

DHA