Şehit ailelerine ücretsiz taksi

40 yaşındaki Bülent Akar, 2 aydır şehit ailelerine ücretsiz hizmet verdiğini söyledi. Akar, "Onların acılarını bir nebze olsun onlarla birlikte paylaşmak için böyle bir şeye karar verdim. Sürdürebildiğim kadar devam ettireceğim" dedi.

Şehit ailelerine ücretsiz taksi
15 Mayıs 2013 Çarşamba 15:34 tarihinde eklendi.

 

Çorlu Omurtak Caddesi üzerinde bulunan Uğur Mumcu Parkı'ndaki Adliye Taksi durağında 2 yıldır taksicilik yapan Bülent Akar, 2 ay önce 59 T 5639 plakalı taksisinin arka camına 'Bu araçta şehit anne ve babası ücretsiz taşınır' yazdırdı. Akar, 2 ay önce başladığı şehit ailelerine ücretsiz taksi hizmetini sürdürebildiği kadar devam ettirmek istediğini ifade etti. Akar, şunları söyledi:
 
"Bu vatan için evlatları 20 yaşında toprağa düşen, elleri öpülesi anaların ölünceye kadar acılarını içerisinde taşıdıkları için onların acılarını bir nebze olsun onlarla birlikte paylaşmak için böyle bir şeye karar verdim. Küçücük de olsa onların acılarına bir nebze katkımız olsun istedim. Şehitlerimizin anne ve babalarına böyle bir hizmet vermek istedim."
 
2 çocuk babası Bülent Akar, şehit haberlerinin kendisini çok üzdüğünü kaydetti. Akar, "Bir vatandaş olarak şehit haberleri beni çok etkiliyordu. Üzüntümle kendimce ne yapabilirim diye düşündüm. Zaten yıllardır da böyle bir şey aklımdaydı. Yaklaşık 2 ay önce başlattım ve inşallah Allah nasip ederse sürdürebildiğim kadar devam ettireceğim. Onları istedikleri yere baş tacı olarak götürmeye hazırım" dedi.

DHA