Seks yıldızı, pilotları işlerinden etti

Arjantin'de seks yıldızını uçuş kabinine alan iki pilotun görevine son verildi.

Seks yıldızı, pilotları işlerinden etti
26 Haziran 2015 Cuma 19:02 tarihinde eklendi, 1.150 kez okundu.
Arjantin'in ünlü seks yıldızlarından Vedette Victoria Xipolitakis, Buenos Aires - Rosario seferi yapan Austral Havayollarına ait bir uçağı hiçbir tecrübesi olmadan pilotların yardımı ile piste indirmeye çalışması ülkede olay oldu.
 
Seks yıldızı Xipolitakis, pilotların kendisini özel olarak uçuş kabinine davet ettiğini ve burada uçak yönetimi ile ilgili bilgiler verdiğini anlattı. Bu olay karşısında çok heyecanlandığını hatırlatan Victoria Xipolitakis pilotlara: “Bu anı kayıt altına alabilir miyim?” sorusuna “evet” cevabı alması üzerine görüntüleri, ‘uçağı indiren pilotlardan biri de ben oldum’ başlığı ile sosyal medyada paylaştığını ifade etti. Arjantin televizyonlarına düşen görüntülerde pilotların seks yıldızına ana kumandayı teslim ettiği ve iniş esnasında onunla şakalaştığı görülüyor.
 
Bu görüntülerin medyaya yansıması üzerine bir açıklama yapan Austral havayolları şirketi iki pilotunda görevlerine derhal son verildiğini duyurdu. Şirket ayrıca seks yıldızı Vedette Victoria Xipolitakis'ın da 5 yıl boyunca kendilerine ait hiçbir uçağa alınmayacağını kaydetti.