Seksi mankene şok!

Bir dönemin ünlü mankenlerinden Eylem Şenkal, park yeri tartışması yaşadığı yaşlı komşusunun parmağını kırmakla suçlandı. Şenkal, kendisinin darp gördüğünü söyleyerek hastaneden verilen raporu paylaştı

Seksi mankene şok!
15 Mayıs 2012 Salı 15:04 tarihinde eklendi, 4.528 kez okundu.

 

Bir dönem podyumlarda fırtınalar estiren Eylem Şenkal'ın adı ilginç bir olaya karıştı. Geçtiğimiz günlerde Twitter'da 
İrem Uz isimli genç kız Şenkal’ın ‘Arabanızı çeker misiniz?’ diyen annesine saldırdığını ve parmağını kırdığını öne sürdü.
 
Olaylar bundan sonra karıştı. Eylem Şenkal ise ‘Ben kimsenin parmağını kırmadım. Asıl ben saldırıya uğradım. Kadın otopark mafyası gibiydi’ dedi.
 
Otopark tartışması büyüdü, Şenkal çareyi basın açıklaması yapmakta buldu.

 
Şenkal, "Gerçekleşen olayda şahsım tarafından kimseye karşı hakaret ve darp söz konusu dahi olmamıştır. Aksine Alev Yüksel Köyel adlı kişi tarafından hakaret ve darpa maruz kalan ve mağdur olan kişi şahsımdır. 
 
Maruz kaldığım hakaret ve saldırının fiziksel ve ruhsal sıkıntısını halen yaşamaktayım. Fatih Sultan Mehmet Polis Merkezi tarafından yürütülmekte olan soruşturma kapsamında  söz konusu şahsın iddia ettigi üzere bir parmak kırığı teşhisi olmadığı İstinye Devlet Hastanesi tarafından düzenlenmiş Adli Tabiplik raporuyla sabittir.
 
Uğradığım saldırı sonucunda ciddi derecede yaralandığıma ve 7 gün boyunca iş göremez olduĞuma dair, Kağıthane Devlet Hastanesi tarafından düzenlenmiş Adli Tabiplik raporu ise durumuma kanıt olarak soruşturma dosyasında mevcuttur. Şahsın, haksız eylemlerine ve asılsız suçlamalarına karşı yasal süreç başlatılmıştır" dedi.
 
 
 
"Sosyal paylaşım ortamında bu şahsın kızı olduğunu beyan ederek hakarete varan kelimeler sarfetmekten dahi çekinmeksizin iddia ve yorumlarda bulunan irem_uz (İrem Uzunhasanoğlu) isimli kişinin beyanları hiç bir surette itibar edilebilir nitelikte degildir" diyen Şenkal, "Açıklamalarımın ve yaşadıklarımın doğruluğu soruşturma sonunda ortaya çıkacak olup aleyhimdeki tüm kişilere karşı yasal süreç avukatlarım Murat Öztürk ve Duygu Erkek tarafından sonuna dek sürdürülecektir. İçimi acıtan ve beni derinden üzen şey; kişiliği, kariyeri, tutumu ve davranışları ve bilinirliği itibariyle Zeynep Eylem Şenkal'ın bir insana özellikle de yaşlı bir bayana karşı bu denli basit bir sebeple hakaret ve saldırıda bulunabileceğine yönelik fütursuz iddiaya basının yer veriş biçimidir" şeklinde konuştu.
 
Şenkal, 7 günlük iş göremez raporunu da paylaştı.
Bu arada Şenkal'ın Twitter'da kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü kişinin de hesabını kimsenin göremeyeceği korumalı hale getirdiği dikkat çekti. Şenkal'ın bahsettiği İrem Uz isimli kişi, "Ne meraklıymışız milletin avukatlığını yapmaya. Olayı bilmeden körü körüne haksız kimseleri savunmaya. Herkeste bir bilmişliki bir ukalalık" dediği öğrenildi.