Seksi melek Türkiye'ye geliyor

Miranda Kerr: "Merhaba Türkiye" Victoria's Secret'ın model kadrosundan çıkardığı Miranda Kerr, ilk kez Türkiye'ye geliyor

Seksi melek Türkiyeye geliyor
15 Mayıs 2013 Çarşamba 12:04 tarihinde eklendi, 1.815 kez okundu.

Son zamanlarda reklam kampanyalarında sıkça boy gösteren 28 yaşındaki süper model Miranda Kerr, Haziran ayında yapılacak organizasyon için Türkiye'ye geliyor.

 
Avusturyalı eski Victoria’s Secret meleği Miranda Kerr, bu haberi sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından Türkçe yazdığı 'Merhaba Türkiye' tweetiyle takipçieriyle paylaştı.

Hollywood'un yakışıklı ve başarılı aktörü Orlando Bloom ile evli olan ve Flynn adında bir oğlu bulunan Kerr, 5 ile 11 Haziran arasında Antalya'da yapılacak olan Dossa Dossi Fashion Show'a konuk olacak.

Dünyanın en tanınmış modellerinden biri olan Miranda Kerr, mesajında Dossa Dossi Fashion Show'da yer alacağı için heyecanlı olduğunu belirtti. Isabeli Fontana, Erin Heathearton ve Adrina Lima gibi birbirinden ünlü Victoria’s Secret modellerini ülkemize getirerek bir ilki gerçekleştiren Dosso Dossi Fasion Show, bu yıl da Miranda Kerr ile anlaşarak büyük bir sürpriz yapmaya devam ediyor.