'Seksi olmak can sıkıcı'

Ünlü oyuncu Scarlett Johansson, seksi görünümünden çok şikayetçi: "Yapımcılar, görünümüm yüzünden bana bazı rolleri vermiyor! Bu da bir oyuncu için can sıkıcı"

Seksi olmak can sıkıcı
15 Temmuz 2012 Pazar 11:20 tarihinde eklendi, 1.806 kez okundu.

 

Scarlett Johansson, 'The Avengers-Yenilmezler' serisinin ikinci filminde rol alması karşılığında 20 milyon dolar teklif edilmesiyle geçtiğimiz hafta gazetelere konu oldu. Ancak bir filmde en çok para kazanan kadın oyuncu olarak tarihe geçmeye hazırlanan Johansson'ının da kendisine göre çok büyük dertleri varmış!
 
HER ROL GELMİYOR
Ünlü oyuncu, verdiği bir röportajda 'aşırı seksi' olması nedeniyle bazı roller için asla teklif gelmediğini ve bu yüzden mutsuz olduğunu söyledi. Johansson, "Yapımcılar ne yazık ki beni bazı roller için çok fazla seksi buluyor. Bu yüzden de değişik roller için asla bana teklif gelmiyor. Bu da bir oyuncu için çok can sıkıcı" diye konuştu.
 
VICKY CRISTINA BARCELONA
2008 yılında vizyona giren 'Vicky Cristina Barcelona' isimli filmde, havai bir Amerikalı turisti canlandıran Scarlett Johansson'ın seksi sahneleri çok konuşulmuştu.
 
THE AVENGERS
Bu yıl vizyona giren 'The Avengers-Yenilmezler' serisinin ilk filminde oynayan Scarlett Johansson, vücudunu saran siyah kostümüyle büyüleyici görünüyordu.
 
HE'S JUST NOT THAT INTO YOU
2009 yapımı 'He's Just Not That Into You-Erkekler Ne Söyler Kadınlar Ne Anlar' isimli filmde Johansson, yine iddialı ve seksi bir kadını canlandırdı.
 
THE OTHER BOLEYN GIRL
2008'de vizyona giren 'The Other Boleyn Girl-Boleyn Kızı' isimli filmde, Johansson kralın masum ama seksi gözdesi rolündeydi.

Sabah