Şelalede kurtarılmayı bekledi

Bartın'ın Ulus İlçesi'nde bulunan Ulukaya Şelalesi'nde gezerken dengesini kaybeden harita mühendisi 37 yaşındaki Kezban Tunçer kayanın üzerine ardından da suya düştü.

Şelalede kurtarılmayı bekledi
23 Nisan 2013 Salı 22:46 tarihinde eklendi.

Bartın'da bir devlet kurumunda harita mühendisi olarak görev yapan Kezban Tunçer, bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tatili nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte Ulus Ağaköy'de bulunan Ulukaya Şelalesi'nin bulunduğu alana gezmeye geldi.

Arkadaşlarının yanından ayrılan Kezban Tunçer, saat 17.00 sıralarında dengesini kaybederek kayalıkların üzerine ardından da suya düştü. Suyun içerisinde bir süre sürüklenen Kezban Tunçer, kayanın üzerine çıkarak cep telefonuyla jandarmadan yardım istedi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, kayalıkların üzerinden Kezban Tunçer'e sakin olması yönünde telkinde bulundu.

Ulus Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri 10 metre aşağıda kayanın üzerinde bulunan Kezban Tunçer'i yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucunda sedyeye alarak yukarı çıkardı.

Sol ayak bileği kırılan Kezban Tunçer, 112 Acil Servis ekibinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Bartın Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.


DHA