Selçuk İnan gemileri yaktı

Arena'da oyundan çıkarken ıslıklanmak Galatasaray'ın kaptanına ağır geldi. Selçuk'un sezon sonunda İngiltere ya da İtalya'nın yolunu tutmayı planladığı belirtildi.

Selçuk İnan gemileri yaktı
24 Mart 2014 Pazartesi 13:39 tarihinde eklendi, 1.193 kez okundu.
Sarı-kırmızılı takımın son iki sezonki şampiyonluklarında büyük payı bulunan Selçuk İnan, Galatasaray defterini kapatmayı ve kendisine yeni bir rota çizmeyi planlıyor. Milli futbolcunun, Kayserispor maçında taraftarın kendisine olan tepkisinden sonra moralmen adeta çöktüğü ve gemileri yakma kararını bu nedenle aldığı ifade edildi.
 
Akşam Gazetesi'nden Emre Topaloğlu'nun haberine göre; stadı takım otobüsüne binmeyip dolmuşla terkederek tepkisini koyan Selçuk'un öncelikli hedefi Premier Lig'de forma giymek. Daha önce Everton'un ilgisi hatırlatılarak, 29 yaşındaki oyuncunun bu kulübü tercih edebileceği öne sürüldü. Bir başka iddia ise İtalya ile ilgili... 
 
İSPANYA'DAN DA İLGİ VAR 
 
Çizme'nin köklü kulüplerinden Milan'ın, geçen sezondan bu yana Selçuk'u izlediği, yeni sezon için de transfer listesinin başına yazdığı İtalya basınında sık sık dile getiriliyor. Ayrıca ünlü spor dergisi World Soccer'in, önümüzdeki yaz transfer sezonunda en çok ilgiyi çekecek 100 yıldız futbolcudan biri olarak gösterdiği Selçuk'un taliplerinin bunlarla da sınırlı kalmayacağı vurgulandı. İspanyol kulüplerinin de Selçuk'la ilgilendiği iddia edildi. 
 
Selçuk İnan'ın, Galatasaray ile 2016 yılına kadar kontratı bulunuyor.