Selçuk Yula son yolculuğuna uğurlandı

Kalp krizi sonucu yaşamını yitiren Fenerbahçe ve milli takımın unutulmaz futbolcusu Selçuk Yula, İstanbul'da binlerce kişinin katıldığı cenaze töreni sonrası alkışlar ve tezahüratlar eşliğinde toprağa verildi.

Selçuk Yula son yolculuğuna uğurlandı
07 Ağustos 2013 Çarşamba 19:52 tarihinde eklendi, 1.575 kez okundu.
Selçuk Yula'nın Fenerbahçe bayrağına sıralı ve 9 numaralı formasının bulunduğu tabutu, Fenerbahçe Dereağzı'ndaki Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde düzenlenen törenin ardından cenaze namazının kılınacağı Üsküdar Şakirin Cami'ne getirildi.

Burada taziyeleri Selçuk Yula'nın eşi Sema, kızı Nazlı ve annesi Saniye Yula kabul etti. Törene, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP eski milletvekili Berhan Şimşek, Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanlarından Mehmet Ali Aydınlar, Fenerbahçeli yöneticiler, Yula'nın ailesi, arkadaşları ve çok sayıda Fenerbahçeli taraftar katıldı.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile eşi Fulya Terim, Galatasaray Kulübü İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ve spor dünyasından birçok ünlü isim de çelenk gönderdi.
 
Cenaze töreninde Selçuk Yula'nın eşi ve annesi gözyaşlarını tutamadı. Kızı ise uzun süre başında beklediği babasının tabutunu okşadı.
 
Cenaze namazı öncesi aşırı kalabalık nedeniyle zaman zaman izdiham yaşandı. Bu sırada, görevlilerle birlikte Aziz Yıldırım da kalabalığı ön tarafa yüklenmemeleri ve arka tarafta saf tutmaları yönünde uyararak izdihamı önledi.
 
Cenaze namazının ardından omuzlara alınan Yula'nın cenazesi alkışlar ve "Selçuk ölmedi kalbimizde yaşıyor" sloganları eşliğinde cenaze aracını konuldu.
 
Yula'nın cenazesi Şakirin Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

DHA