Selçuk'un hedefi dördüncü yıldız

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, bu sezon üst üste üçüncü şampiyonluğa ulaşıp dördüncü yıldızı da takmak istediklerini söyledi

Selçukun hedefi dördüncü yıldız
14 Temmuz 2013 Pazar 13:35 tarihinde eklendi.

Sabah İngiltere'de yapılan çalışma öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan genç oyuncu, her sezon şampiyonluk yarışının zorlu olduğunu ifade ederek, "Bu yarış her zaman zor geçer. Biz bu yıl üçüncü şampiyonluğu kazanıp, dördüncü yıldızı takmak istiyoruz." dedi.

Bir gazetecinin, "Avrupa'da Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın olmama ihtimali var. Onlar Avrupa'ya gitmezse sadece lige odaklanacak. Bu sizi nasıl etkiler ?" sorusuan ise "Zaten bu takımlar güçlü takımlar. İyi kadroları var. Onların Avrupa'da olmaması bizi etkilemez." diye cevap verdi.

TFF'nin almış olduğu yabancı sınırlaması konusunda da Selçuk, "Yabancı oyuncu sınırlaması bizi etkilemez. Türk oyuncular olarak kendimize güveniyoruz. Tabiki gelecek yabancı bizden iyiyse buyursun gelsin. Biz rekabete hazırız. Ancak yabancı da belli kriterler olabilir." diye konuştu.

Yıldız oyuncu, kişisel olarak hedeflerinin sorulması üzerine ise "İlk hedefimiz kendi ligimizde şampiyon olup tekrar Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Şampiyonlar Ligi'nde de gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz." diye cevap verdi.
 


CİHAN