Selin'in katili biricik annesi!

Üniversite öğrencisi kızı Selin Özlem Erfındık’ı öldüren Uğur Gardenerli (47) tutuklandı.

Selinin katili biricik annesi!
21 Mayıs 2012 Pazartesi 08:42 tarihinde eklendi, 2.064 kez okundu.

Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda, 1992 yılından bu yana şizofren tedavisi gören ancak bir süredir ilaçlarını kullanmayan 47 yaşındaki Uğur Gerdanerli, yakınlarının iddiasına göre dün evde bulunan eşine ve çocuklarına saldırmaya başladı.

Evde bulunan 16 yaşındaki Anadolu Meslek Lisesi 9. Sınıf öğrencisi G.P.E., sabah saatlerinde işe giden Marmara Üniversitesi Turizm bölümü öğrencisi 24 yaşındaki Selin Özlem Erfındık’ı arayarak annesinin durumunun kötüleştiğini anlattı.

Evin geçimine katkıda bulunmak için bir yandan çalışan bir yandan da üniversite öğrenimine devam eden genç kız apar topar eve geldi. Su içeceğini söyleyerek mutfağa giden Uğur Gerdaner, aldığı bıçakla eski eşi Mustafa Erfındık’a saldırmak istedi.

“Himmet Efendi geliyor, hepiniz göreceksiniz” diye bağıran Gerdanerli’yi sakinleştirmek isteyen G.P.E. ve Selin Özlem Erfındık annelerinin bıçak darbeleriyle yaralandı. Vücudunun 6 yerinden bıçak darbeleriyle yaralanan Selin Özlem Erfındık, kurtarılamadı. 


Vatan Gazetesi