Sema Şimşek'ten şok iddialar

Sema Şimşek, boşanma davası açtığı eşi Burak Hakkı’nın kendisini msn’de tanıştığı kızlarla aldattığını öne sürdü. Msn görüşmelerini delil olarak sunan Şimşek, “10 yıllık eşimi hiç tanıyamamışım” dedi.

Sema Şimşekten şok iddialar
05 Ocak 2012 Perşembe 11:34 tarihinde eklendi, 1.483 kez okundu.

 

Örnek çift gösterilen Sema Şimşek ve Burak Hakkı cephesinde şok gelişmeler yaşanıyor. Üsküdar Aile Mahkemesi’nde boşanma davası açan Şimşek avukatı Ömer Demircioğlu aracılığıyla verdiği dilekçede şunları dile getirdi:   
 
Bir gün adını açıklamayan bir kişi bana mail attı. Kız arkadaşının mailinden bana ulaştığını söyleyen bu kişi “Yağmur A.” isimli eski sevgilisinin eşimli birlikte olduğunu söyledi. Bu kişi bana Yağmur A.’nın eşimle olan msn görüşmelerinin kaydını gönderdi.  
 
- O kayıtları okuyunca şoke oldum. Meğer 10 yıllık eşim beni başka kadınlarla aldatıyormuş. Son dönemlerde zaten bilgisayar başından kalkmıyordu. Sabaha karşı bazen 3, bazen 4 ve bazen 5’te eve geliyordu. Bilgisayar odasına kapanıyor ve saatlerce internete giriyordu. Sorduğumda bunu sosyalleşme adına yaptığını söylüyordu. Meğer beni orada tanıştığı kadınlarla aldatıyormuş. Burak dava dilekçesinde cinselliğin bittiğini söylemiş. Cinselliği bitirenin ben olmadığıma msn kayıtları delildir. 
 
- Burak, aramızdaki cinselliğin bitmesine neden olarak kendisi istemediği halde benim göğüslerime silikon yaptırmamı göstermiştir. Mankenlik mesleğim gereği çok saygın defilelerde yer almaktayım. İşimin gereği fiziğimi korumak zorundayım. Doğum sonrası oluşan deformasyon nedeniyle göğüslerime estetik yaptırdım. İki yıl önce yaptırdığım estetiğe neden şimdi karşı çıktığını anlamış değilim.
 
- Evle ilgilenmediğimi söylemiş. Ancak daha geçenlerde benim ne kadar güzel aşure yaptığımı söylemiştir. Beceriksizlikle suçlanan bir eşin aşure gibi zahmetli bir yiyeceği hazırlayamayacağı ortadadır.
 
- Yeni aldığımız sıfır buzdolabını değiştirdiğimi söylüyor. Buzdolabında bebeğim için 20 şişe kendi sütüm vardı. Sütüm bozulmasın diye buzdolabını değiştirdik. Bundan kendisinin de haberi vardı.
 
- Eşim geç saate kadar Moda’da Zafer Aktuğ isimli bir şahısla oyun oynamaktadır. Ortak taşınmazlarımız da mal kaçırma amacıyla bu şahsa bedelsiz ve anlaşmalı olarak devir edilmektedir.