Semih bu kez gitmekte kararlı

Bu kez çok ciddi!.. “Nöbetçi” Avrupa yolcusu... Hatta sözleşmesindeki opsiyon maddesini, avukatına araştırttı!

03 Eylül 2009 Perşembe 09:49 tarihinde eklendi.
Bu kez çok ciddi!.. “Nöbetçi” Avrupa yolcusu... Hatta sözleşmesindeki opsiyon maddesini, avukatına araştırttı!
Sonuç; Aurelio gibi Fener’den ayrılabilir! Ancak o izin alıp gitme yanlısı. Peşinde İngiliz ve İtalyanlar var...

Sarı- Lacivertli forma altında attığı birbirinden kritik gollerle takımına hayat veren Semih Şentürk için ayrılık vakti yaklaşıyor. Ne Zico, ne Aragones ne de Daum'a yaranabilen golcü oyuncu geleceğiyle ilgili kararını verdi.

Yedek kaldığı için sıkıntılı olduğu bilinen milli golcü yakın çevresine, gelecek sezon futbol yaşantısına yurtdışında devam edeceğini açıkladı. İngiliz ekiplerinden Portsmouth başta olmak üzere, Sunderland, Bolton ve bir dönem Can Bartu'nun da formasını giydiği İtalyan takımı Fiorentina'nın Semih'le ilgilendiği kaydedildi.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Semih'in artı 1 yıllık opsiyon maddesini avukatlarına incelettiği ve ilgili maddenin gitmesine engel bir durum teşkil etmediği belirlendi.

Aurelio'nun da opsiyon maddesini bağlayıcı bulmayıp, Real Betis'e transfer olduğunu bilen milli oyuncunun eski takım arkadaşının yöntemini doğru bulmadığı ve, "Başkanımdan izin alır, öyle giderim" dediği ifade edilirken, Semih'in yakınlarına, "Daum sürekli bana en iyi adamının ben olduğunu söylüyor fakat yine yedek kalıyorum. Bu durumdan sıkıldım. Direkt oynayacağım bir takıma gideceğim" diye dert yandığı belirtildi.

bugün gazetesi