Semih elenecek mi?

Survivor'da geçtiğimiz günlerde ödül oyununda Serkay'la girdiği mücadele sonrası parmağı kırılarak hastaneye kaldırılan Semih Öztürk için karar verildi

Semih elenecek mi?
23 Haziran 2016 Perşembe 21:52 tarihinde eklendi, 1.713 kez okundu.
Acun Ilıcalı Semih'in bundan sonra oyunlarda olmayacağını açıkladı. Şimdi 'Semih Survivor'dan elenecek mi?' tartışmaları başladı.
 
Survivor’da dokunulmazlık oyunu sırasında parmağı kırılan Semih Öztürk hemen hastaneye kaldırılmıştı. Survivor doktoru Metin Kuş ilk müdahaleden sonra ‘Beni aşan bir durum’ diyerek sakatlığın ciddi olduğunu belirtmişti. Survivor’ın doktoru Metin Kuş gözetiminde ambulansla hastaneye kaldırılan Semih Öztürk, Santo Domingo‘da kaldığı hastanede ameliyat oldu.
 
Ancak Santo Domingo’daki ameliyatın ardından müşahede altına alınan Semih’in parmağının durumu ciddiyetini koruduğu için uçakla acil olarak ABD’nin Houston kentine gönderildi.
 
Survivor’ın Çarşamba akşamı yayınlanan bölümünde ödül oyunu öncesi parmağından yaşadığı sakatlık nedeniyle tedavi gören Semih Öztürk’ün durumu ile ilgili Acun Ilıcalı açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, Semih Öztürk’ün ameliyatının ardından acil olarak ABD’nin Houstun kentindeki hastaneye götürüldüğü açıklayarak “Orada çok önemli doktorlar kendisiyle ilgilenecek ve en kısa zamanda sağlığına kavuşacak” dedi.
 
SEMİH ÖZTÜRK KİMDİR?
 
1991 yılında doğan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon mezunudur. Ütopya'sının ve kurallarının son derece rahatsız edici olacağını yarışmanın başında belirten Semih Öztürk, bariz özelliğinin inatçılık olduğunu belirtmişti. Yarışmada konuşkan yapısıyla dikkat çeken Semih Öztürk, diğer bir yarışmacı olan Kurretülayn ile yaşadığı inişli çıkışlı aşkla da sık sık gündeme gelmişti.
 
Yaşı: 24
Boyu: 1.80
Kilosu: 80
 
Ütopya yarışmasında tanınan Semih, Survivor 2016'da yarışmakta.