Semih'ten Fener'e rest

Fenerbahçe’nin gözden çıkardığı Semih Şentürk, 14 senelik hizmetinin bu şekilde bitirilmesinden rahatsızlık duyuyor. 1 yıl daha sözleşmesi bulunan golcü oyuncu gerekirse sezonu A2’de geçirmenin planlarını yapıyor

Semihten Fenere rest
03 Temmuz 2013 Çarşamba 10:12 tarihinde eklendi.
Fenerbahçe’de bir kez daha Semih Şentürk krizi patlak verdi. Kendisine kulüp bulması söylenen tecrübeli futbolcu geri adım atmıyor.
 
Sarı-lacivertli takımla 1 sezon daha sözleşmesi bulunan, ancak bizzat Başkan Aziz Yıldırım’ın talimatıyla gönderilmesi istenen Semih vedaya yanaşmıyor. Haksızlığa uğradığını düşünen 30 yaşındaki oyuncu, Fenerbahçe’ye verdiği 14 yıllık hizmetin bu şekilde bitirilmesinden rahatsızlık duyuyor.
 
Sözleşmesinin sonuna kadar takımda kalmak isteyen Semih bu nedenle kendisine gelen teklifleri şu an için değerlendirmeye almıyor. Başarılı futbolcunun gerekirse sezonu A2 takımında tamamlamayı bile göze aldığı belirlendi.
 
Mersin’e de gitmemişti
Semih önceki yıllarda birçok kez gönderilmek istenmiş ancak her seferinde kalmayı başarmıştı. Son olarak devre arasında Nobre’ye karşılık Mersin İdmanyurdu’na gönderilmek isteyen Semih takasta kullanılmayı kabul etmemişti.
 
Sözleşmesi 2011’de yenilenen Semih, 1,5 milyon eurosu garanti para olmak üzere yıllık ortalama 2 milyon euro ücret alıyor. Sarı-lacivertli yönetim yüksek ücretine rağmen golcü oyuncunun takıma beklenen katkıyı yapmadığını düşünüyor. Semih ise gönderilmek istenmesinin performansla ilgili olmadığını savunuyor.