Sen Neredeysen Digitürk Orada

Digitürk, kullanıcılarını özel kılacak çalışmalara imza atmaya son hızla devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz çağın gereksinimlerine göre hareket eden Digitürk, artık kullanıcılarının olduğu her yerde.

Sen Neredeysen Digitürk Orada
02 Mart 2015 Pazartesi 10:16 tarihinde eklendi, 1.111 kez okundu.

Digitürk, kullanıcılarını özel kılacak çalışmalara imza atmaya son hızla devam ediyor. İçerisinde bulunduğumuz çağın gereksinimlerine göre hareket eden Digitürk, artık kullanıcılarının olduğu her yerde. Evde, işyerinde, okulda, cafede, gezmede ya da neredeysen Digitürk internet sayesinde Digitürk de seninle birlikte. Digitürk internet özelliğini kullanarak Digitürk’ünüzü yanı başınızdan hiç ayırmamış olacaksınız. Özenle seçilmiş Digitürk internet kanallarını yüksek hızda izleyerek mutluluğunuzu daim etme fırsatınız hep olacak. Tuttuğunuz takımın maçlarını Digitürk internet üzerinden seyredebilecek, en sevdiğiniz filmleri yolda ya da gittiğiniz cafede bile seyredebileceksiniz. Digitürk internet ile artık tüm engeller ve sınırlar ortadan tamamen kalkıyor. Akıllı cihaz ve bilgisayarlarınızdan eğlenmeye ve güzel vakit geçirmeye devam etmek, artık tamamen sizin elinizde.
 

Digitürk, sizlere dopdolu özellikleriyle harika paketler sunmaya var gücüyle devam etmekte. Digitürk paketlerinden yararlanarak sevdiğiniz filmleri, dizileri, programları ve yayınları asla kaçırmamış olacaksınız. Farklı isteklerin göz önünde bulundurulmasıyla hazırlanan Digitürk paketlerinden ihtiyacınız olanını anında satın alabileceksiniz. Digitürk paketleri sayesinde siz de bu ayrıcalıklar dünyasının keyfini süreceksiniz. Digitürk kampanyaları sayesinde oldukça uygun koşullarda Digitürk abonesi olmak, sizi iki kat daha mutlu edecek. Digitürk kampanyalarına göz atmadan asla son kararınızı vermeyin. Digitürk kampanyaları sadece yeni kullanıcıları yakından ilgilendirmiyor, hâlihazırdaki kullanıcılara da büyük avantajlar sunuyor. Zaten Digitürk abonesi olduktan sonra ne kadar özel olduğunuzu sık sık hissetmeye devam edeceksiniz. Digitürk’te sürprizler ve yeni kampanyalar asla bitmez.
 

2015 yılı için özel hazırlanan Digitürk kampanyalarına göz atarak paketinizde değişiklik yapabilir, hâlâ Digitürk abonesi değilseniz en iyi koşullarda Digitürk aboneliğinizi başlatabilirsiniz. Digitürk dünyasına geçiş yapmak, sandığınızdan çok daha kolay ve eğlenceli olacak. Bulunduğunuz il ve ilçedeki Digitürk bayileri ile iletişime geçerek anında Digitürk üyesi olabilirsiniz. Örneğin Bahçelievler’de oturuyorsanız Digitürk Bahçelievler Bayisi ile iletişime geçmeniz gerekmektedir. Aynı şekilde Ümraniye’de oturanların Digitürk Ümraniye Bayisi ile iletişime geçmesi gerekmektedir. Digitürk iletişim detaylarının yanı sıra Digitürk merkez ve şubelerinden ya da Digitürk müşteri hizmetleri üzerinden de başvuru yapabilirsiniz. Digitürk müşteri hizmetleri, size üyelik esnasında olduğu gibi üye olduktan sonra da hizmet vermeye devam edecek. Tüm soru ve sorunlarınız için Digitürk müşteri hizmetlerini arayabilir, dilediğiniz konularda detaylı bilgi alabilirsiniz. Size özel kampanya ve fırsatlardan Digitürk müşteri hizmetlerine bağlandığınızda da haberdar olabileceksiniz. Ayrıca alanında uzman çalışanlar, sizlere 7/24 üstün bir hizmet sunmaya devam edecek.
 

Digitürk, teknik ve destek anlamında ülkemizin en iyi markaları arasında yer almaktadır. Artık siz neredeyseniz Digitürk teknik ve destek servisleri de orada. İstanbul başta olmak üzere Bursa, İzmir, Ankara ve geri kalan 77 ilde ve bu illere ait ilçelerde hizmet sunan Digitürk, kusursuz altyapı ve servis hizmetleriyle adından söz etmeye devam ediyor. İstanbul, Digitürk’ün en yaygın olarak kullanıldığı metropollerin başını çekmekte. Digitürk İstanbul merkez ve şubeleri üzerinden tüm işlemlerin gerçekleşmesi, İstanbul’u Digitürk açısından daha da özel kılıyor. Digitürk Beylikdüzü bayileri bu alanda en yoğun hizmet vererenler arasında olduğunu söyleyebiliriz. Digitürk İstanbul teknik servis hizmetlerinin sayı ve nitelik bakımından çok iyi koşullara sahip olması da cabası. İstanbul’da Digitürk aboneliğiniz ile ilgili yaşayabileceğiniz tüm sorunlarda Digitürk İstanbul merkez ve şubelerinden destek alabileceksiniz. Ayrıca Digitürk İstanbul teknik servis hizmetlerinin İstanbul’un her bölgesinde hizmet vermesinden de yararlanabileceksiniz. İstanbul’un neresinde olursanız olun size en yakın Digitürk İstanbul servislerinden mağdur olduğunuz konu için hizmet alabilirsiniz. Altyapı ve donanımla ilgili sorunlarda da Digitürk İstanbul teknik servislerinden yararlanabileceksiniz. Digitürk’lü olmanın ayrıcalıklarına sadece başvuru esnasında değil; sonrasında da sahip olacağınızdan hiç mi hiç kuşkunuz olmasın.