Senden Önce Ben izle Hdfilmkablosu.com

Senden Önce Ben izle filmimiz , aksiyon, dram ve spor türünde olan oldukça büyük bir hayran kitlesinin beklediği film, filmimiz serinin 3. filmi olma özelliği taşıyor

Senden Önce Ben izle Hdfilmkablosu.com
22 Temmuz 2016 Cuma 22:51 tarihinde eklendi, 1.604 kez okundu.

Senden Önce Ben izle filmimiz , aksiyon, dram ve spor türünde olan oldukça büyük bir hayran kitlesinin beklediği film, filmimiz serinin 3. filmi olma özelliği taşıyor büyük bir hayran kitlesine sahip bir film belirttiğim gibi 2008 yılında tanıştık bu seri ile o zamanlar mma sporu günümüzdekinden çok daha ilgi görüyordu ve buda filmin başarılı olmasında büyük etkiye sahipti. Filmin isminden bile çıkarabileceğimiz oldukça derin anlamlar var asla pes etme deyince insan gaza geliyor yani ben geliyorum pek atılgan bir insan sayılmam da ama, neyse. Filmi izleyenler oldukça büyük bir kitle kişilere görüşlerini sorsak oldukça iyi yorumlar alırız bana göre bu bir kesinlik. Bilmem biliyor muydu yapımcı şirket serinin ilk filmini çıkardığında bu kadar başarılı bir seriye imza atacağını dilerseniz filmimizin konusuna geçmeden önce serimizi biraz hatırlayalım.

İlk film çıktığında tarihler 2008 yılını gösteriyordu, elemanımız Jack Tyler Lova şehrinden Orlando şehrine yeni taşınmış ailevi sorunları da olan bir genç adamdır. Senden Önce Ben izle full izle taşındığında burayı masalsı ve çok güzel bir yer olarak hayal eden Jack şehirde gezen züppeleri ve pahalı arabalarını görünce biraz hayal kırıklığına uğrar ne kadar iyi görünsede içine kapanık bir adamdır kendisi ve sadece bir arkadaş edinmiştir yeni taşındığı yerde. Ve arkadaşıyla katıldığı bir partide istemeden kendini bir dövüşün ortasında bulur bir nevi mma maçı gibi düşünün bu yerde Jack fazla dayak yeyince alay edilip kendisine kötü muamele yapılır. Tek arkadaşı ondaki başarma azmini görünce Jean Roqua adında bir karma dövüş sanatları ustası ile tanıştırır bu arada da dayak yediği elemanın kız arkadaşına da aşık olur, aşk olmadık yerde çıkıyor insanın karşısına.

Film izle eğitilen jack bir dövüş turnuvasına katılıp orada onurunu kurtarmaya çalışacaktır. İkinci filmde ise eski bir karma dövüş sanatları uzmanını görüyorduk adı Case Walker. Kendisine bir gün bir kaç tane eleman onları eğitmesi isteği ile gelir ve oda paraya ihtiyacı olduğu için kabul eder. Dövüş elemanlar Beatdown adında bir turnuvaya hazırlanır ama ekip içten bir ihanetle sarsılınca elemanlar o turnuvada intikam almak için uğraşacaktır. İkinci filmde bunları görmüştük genel olarak, bu filmde ise ikinci filmde gördüğümüz Case Walkeri izleyeceğiz dövüşmeyi bırakmasına karşısına büyük bir fırsat çıkacak oda değerlendirmek zorunda kalacak. Bunları göreceğiz genel olarak, oyuncu kadrosundan biraz bahsedelim, baş rollerde Michael Jai White , Tony Jaa , Nathan Jones , Jeeja Yanin ve Esai Morales bulunuyor. Filmin yönetmenlik koltuğunda Michael Jai White oturuyor senaryoda kendisine Chris Hauty eşlik etmiş. Filmimiz genel olarak böyle, Hdfilmkablosu.net iyi seyirler diler.