Şenol Güneş, ''Tarihi maç'' dedi

Benfica maçı öncesinde yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek özetle şu ifadeleri kullandı:

Şenol Güneş, Tarihi maç dedi
22 Kasım 2016 Salı 17:32 tarihinde eklendi.
Benfica maçı öncesinde yerli ve yabancı basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Şenol Güneş tarihi bir maça çıkacaklarını belirterek özetle şu ifadeleri kullandı:
 
"Güzel futbol ile iyi sonuç istiyoruz. "ilk günkü düşüncemizden bugüne bir fark yok, gruptaki ilk maça başlarken ne düşünüyorsak bugün de aynı durumdayız.
 
 
Yarış devam ediyor. Maçı kazanmak istiyoruz. İyi bir takımla oynayacağız. Benfica'nın iyi oyuncuları var. Alacağımız olumlu sonuç avantajı getirebilir. Kaybetmemizde her türlü dezavantaj getirebilir. Bu yüzden maçın önemi bir kat artıyor. Beraberlik bile lehimize olabilir. Zor bir müsabaka oynayacağız. Futbol adına neyi doğru yapabiliriz onu düşünüyoruz. Yarın da öyle olacaktır. Yarınki maçta Talisca, Aras, Caner, Rhodolfo ve Ömer kadroda olamayacak. Ömer zaten listede yok. Şu an 16 oyuncumuz var. Sakatlık durumunda eksilebilir. Geçen haftadan 3 sıkıntılı oyuncumuz vardı. Taraftarlarımıza enerji vermemiz gidişatı etkileyecektir. İki maçta sahamızda berabere kaldık. Bu kez umarım kazanırız. Taraftarlarla birlikte bu mutluluğu yaşarız. Diğer takımlara da Avrupa Kupası'nda başarılar dilerim. Benfica köklü bir camia. İki tecrübeli takımın maçı olacaktır. Beşiktaş olarak en iyisini yapmak durumundayız. Sorumluluklarımız da çok arttı. Kulübün geleceğine katkıda bulunmak bizim için önemli. Kendimizi daha çok geliştireceğiz. Beşiktaş'ın yükselişi geçmişten gelir. Herkesin emeği var. Başkan ve yönetim kurulu elinden geleni gösteriyor. Oynadığımız oyunla gündeme gelmemiz gerekiyor. Tarihi bir maç olacağını düşünüyorum. Beşiktaş için yeni bir dönem başlayacağını düşünüyorum. Beşiktaş taraftarıyla yaratıcı bir kulüp. Üretken bir takım. Örnek olmaya çalışan bir takım. Hataları az doğruları fazla bir takım. Yarın da sessizlik rekoru kıracağız. Evimizdeki ilk 2 maçta berabere kaldık, inşallah bunu aşacağız. Kazanıp taraftarımızla hep beraber kutlamak istiyoruz" şeklinde konuştu.
 
 
Ali DANAŞ/İSTANBUL,(DHA)