Şenol Güneş’in Milli Takım Anlaşması Netlik Kazandı

Son 3 – 4 haftaya damgasını vuran gelişmelerden biride Şenol Güneş cephesinde yaşandı. Her maçın ardından basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalar ile milli takım görüşmelerini yalanlamış olsa da dün yapılan açıklamaya göre bu görüşmeler netlik kazanmış oldu.

Şenol Güneşin Milli Takım Anlaşması Netlik Kazandı
01 Mart 2019 Cuma 10:10 tarihinde eklendi.

Son 3 – 4 haftaya damgasını vuran gelişmelerden biride Şenol Güneş cephesinde yaşandı. Her maçın ardından basın toplantısında yapmış olduğu açıklamalar ile milli takım görüşmelerini yalanlamış olsa da dün yapılan açıklamaya göre bu görüşmeler netlik kazanmış oldu. Tecrübeli ismin milli takım ile görüştü ve 1 Hazirandan itibaren görevi devralacağı iddialı gündeme bomba gibi oturdu. Gelen resmi açıklamanın ardından ise tüm soru işaretleri de dağılmış oldu. Tecrübeli ismin gelecek kariyerine milli takımda sürdürecek olmasına rağmen sezon sonuna kadar nasıl bir sürecin işleyeceği belirsizliğini koruyor.
 

Kalan Haftalarda Takımın Başında Kim Olacak?
 

Beşiktaş takımının başına geçtiği günden bu yana katmış olduğu güç oldukça değerli oldu. Takımın başında imza attığı başarılar herkesin dikkati çekerken, alınan galibiyetler ve şampiyonluklar hocanın kariyerinde de güçlü ir sayfa açılmasına yardımcı oldu. Queenbet farkı ile benzersiz fırsatlar sizinle olmaya devam ediyor. Gelecek süreçte ise en çok konuşulan ve merak edilen konuların başında Şenol Güneş’in sezon sonuna kadar Beşiktaş takımın başında kalıp kalmayacağı oldu. Kalan süreçte çoğu kesim hocanın faydalı olamayacağını düşünürken, bu süreçte oynanacak olan milli takım maçlarının akıbeti de merak ediliyor.
 

Guti İsmi Yönetimde Öne Çıkıyor
 

Sezon sonuna kadar milli takımın 2 müsabakaya çıkacak olması işleri zorlu durma getiriyor. Şenol hocanın aynı anda hem milli takım hem de Beşiktaş teknik direktörü olması durumunda belli zorluklar yaşanacak. Bu durum ise devam etmesi halinde kaçınılmaz olarak görülüyor. Özellikle de teknik adamın bunun altından nasıl kalkacağı ve gerekli motiveyi sağlayıp sağlayamayacağı da merak edileneler arasında yer alıyor. Futbol severleri hatta Beşiktaşlı taraftarları önemli bir süreç bekliyor.