"Şenol hoca'nın tribünde ne işi var"

Trabzonspor'un Antalya kampında yaptığı yılın ilk çalışmasını izleyen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Ünal Karaman'ın göreve gelişi sonrası sezon sonunda Şenol Güneş'in tribüne çıkacağı iddialarıyla ilgili olarak, "Ne yapacak tribünde? Tribünde biz varız ya. Herkes tribünde olur mu?" ifadesini kullandı.

Şenol hocanın tribünde ne işi var
01 Ocak 2013 Salı 19:41 tarihinde eklendi.

 

Trabzonspor Antalya kampındaki çalışmalarını akşam saat 17.30'da Belek'teki Gloria Sport Center'de yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmana sakatlığı bulunan Giray ile izinsiz olarak kampa katılmayan Alanzinho, Henrique ve Colman'ın yanısıra milli takımda bulunan Zokora ve Bamba katılmadı. Colman, Henrique ve Alanzinho'nun antrenmanda olmadığını tespit için noter getirildi ve tutanak tutturuldu. Bordo-mavililer ısınma hareketlerinin ardından dar alanda top çalışması yaptılar. 
 
ŞENER ANTRENMANI İZLEDİ 
 
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, takımının Belek'te yaptığı yılın ilk antrenmanını izledi. Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Sadri Şener, şunları söyledi: "İlk yarıda iyi sonuçlar almadık, ama bizim önümüzdeki takımlar da almadı. Dolayısıyla ara çok açık değil. Şampiyonluğu kovalamak için bütün gücümüzle uğraşacağız. Kupada gitmek için uğraşacağız. Çünkü herkesin ifade ettiği gibi oldukça iyi bir takım var. Hep söylediğim bir konu var. Hocaya da söyledim. Bu takım Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe maçlarında çok iyi futbol oynuyor, diğer maçlarda oynamıyor. Artık karşı tarafı beğenmezlikten mi geliyor başka türlü düşüncelerden mi ileri geliyor bilmiyorum. İkinci yarıda bunu telafi edeceklerine inanıyorum." 
 
HOCA TÜRK OYUNCU İSTİYOR 
 
Şener, ara transfer için çalışmalarını sürdürdüklerini de belirterek şöyle devam etti: "Hoca Türk oyuncu istiyor. Geçen Samet Aybaba'nın da bir demeci vardı. 70 milyondan bir sol bek bulamıyorum diyordu. Dediği doğru. İstemek başka, bir de bulmak lazım. Santrfor olarak Türk yok. Bakıyoruz ama. Bir taraftan öyle diyoruz bir taraftan maç programına bakıyoruz Ocak ayında 3 günde bir maç var. Bu kadro, ancak ucu ucuna denk gelir. Sakatlığı, kırmızı kartı var. Bamba ile Zokora Afrika kupasında. Bakalım hocalar ne diyecek. Konuşacağız yarın." 
 
ŞENOL HOCANIN TRİBÜNDE NE İŞİ VAR 
 
Ünal Karaman'ın yönetim ve Şenol Güneşin ortaklaşa gördüğü bir eksiklik üzerine takıma yeniden dahil edildiğini belirten Şener, Şenol Güneş'in sezon sonu tribüne çıkacağı iddialarıyla ilgili olarak ise, "Ne yapacak tribünde? Tribünde biz varız ya. Herkes tribünde olur mu?" diye konuştu. 
 
Sadri Şener, ikinci yarıda mevcut kadroyla hedefe ulaşıp ulaşılamayacağıyla ilgili bir soruyu da yanıtlarken şunları söyledi: "Bu kadroyla inanıyorum. Güçlenen takım görmedim daha ara transferde. Her sene söylediğim şu; sizin sorularınız zaten devre arasının klasik soruları benimki de klasik cevaplar olacak. Devre arası zor bir transferdir. Genelde problemli oyuncular takımıyla hocasıyla anlaşamayan oyuncuları alırsınız. Dört dörtlük yerine oturan oyuncuyu da zor bulursunuz. Çünkü bir aylık bir süre bu. Şimdi bizim şartımız var, yerli olacak diyor hoca. Alan kısıtlanıyor bu kez. Bir şey yapmaya çalışacağız. Ama büyük ve geniş bir kadromuz olduğu kesin. Sapara'ya çok talip var. Ordu, Karabük. Hoca satabilirsiniz dedi, satabiliriz. Marek Cech ve Vittek'e talip yok." 
 
AZİZ YILDIRIM'IN TRABZON'A GELİŞİ 
 
Başkan Şener, geçtiğimiz günlerde İstanbul'da Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la bir restoranda karşılaştıkları iddialarıyla ilgili olarak ise, "Aramızda bir şey geçmedi. Ben dışarıdaydım o içerdeydi, görmedim, garsonlar söyledi daha sonra" dedi. Şener, Aziz Yıldırım'ın kupada 1461 Trabzon'la oynanacak maça gelip gelmemesiyle ilgili olarak ise, "Buyursun gelsin. Trabzon da Türkiye cumhuriyetinin bir ili. Herkes gelebilir" dedi. 
 
Sadri Şener son olarak, '2013'te adaletin tecelli edeceğini düşünüyor musunuz?' sorusuna ise, "Hep onla yaşıyorum, yatıp kalkıyorum. Olmazsa ilahi adalet tecelli eder. Kimsenin hakkı da kimseye geçmez diye düşünüyorum" yanıtını verdi.

DHA