Sensation, İstanbul'u sallayacak

'Dünyanın en iyi etkinliği' ödülünü 4 yıl üst üste kazanan Sensation, 13 Ekim 2012'de Ataköy Atletizm Arena'da, dünyaca ünlü 8 DJ'in müziği eşliğinde 17.500 müzik ve dans severi ağırlayacak

Sensation, İstanbulu sallayacak
04 Ekim 2012 Perşembe 11:37 tarihinde eklendi, 4.075 kez okundu.

 

13 Ekim gecesi Sensation İstanbul’un açılışını dünyadaki tüm Sensation’ların değişmez DJ’i Mr. White gerçekleştirecek.
 
Hemen ardından Dennis Ferrer, Fedde Le Grand & Deniz Koyu, Sunnery James & Ryan Marciano, Juan Sanchez & Daniel Sanchez 7 saat boyunca performans sergileyecek.
 
Virgin Radio’nun katkıları ve One Colony organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez gerçekleştirilecek Sensation İstanbul’da, katılımcılar Wicked Wonderland şovunun yenilenen versiyonunun prömiyerinin de izleme fırsatına sahip olacak.
 
Bilet satışının devam ettiği Sensation İstanbul, dünyanın dev DJ’lerinin eşliğinde müzik ve dans severlere unutulmaz saatler yaşatacak.
 
NEDEN BEYAZ GİYİLECEK?
 
İlki 2000 yılında Ajax futbol kulübünün stadı olan Amsterdan Arena’da gerçekleştirilen ve 20 bin civarında dans severin katıldığı Sensation White, şimdiye kadar 4 kıtada 23 ülkede düzenlendi.
 
Sensation White aynı zamanda dünyanın önde gelen etkinlik ve organizasyon şirketi ID&T’nin en seçkin ve en geniş katılımlı etkinliği.
 
ID&T’nin kurucusu Duncan Stutterheim, trafik kazasında kaybettiği kardeşi Miles anısına Sensation’a katılacak misafirlerden aynı Miles’ın cenaze törenine katılanlar gibi beyaz kıyafetler giymelerini rica etmİşti. Bunun üzerine Sensation dünya çapında 'beyaz' konseptine kavuştu.
 
Dünyanın en iyi etkinliği ödülünü 4 yıl art arda kazanmış olan Sensation, yüz binlerce katılımcıya gerçek anlamıyla küresel bir duygu yaşatmaktadır.