Sensation White Türkiye'de yapılınca

Sensation White partisi Türkiye görüntüleri ile Avrupa görüntüleri arasındaki 'koca' fark!

Sensation White Türkiyede yapılınca
14 Ekim 2012 Pazar 13:01 tarihinde eklendi, 4.773 kez okundu.

Bugüne dek, Amsterdam, Moskova, Londra, Barcelona gibi şehirlerde düzenlenen, elektronik müziğin en önemli partisi olarak kabul edilen Sensation White Wicked Ataköy Atletizm Arena’da müzikseverleri ağırladı.

 
Tüm Sensation’ların değişmez DJ’i Mr. White tarafından açılışı gerçekleştirilen Sensation İstanbul’da; Dennis Ferrer, Fedde Le Grand & Deniz Koyu, Sunnery James & Ryan Marciano, Juan Sanchez & Daniel Sanchez muhteşem bir performans sergiledi.
 
Hollandalı süper model, Victoria’s Secret meleği Doutzen Kroes’un da aralarında bulunduğu davetliler, Kroes’un eşi Sunnery James başta olmak üzere dünyaca ünlü DJ’lerin müziği ve şovların eşliğinde kesintisiz eğlendi.
 
Twitter üzerinden Sensation White partisine bir çok eleştiri yapan kullanıcılar farklı yorumlarla partiyi eleştirse de, organizasyonun Türkiye’de yapılmasından memnun olduğunu belirtenler de oldu.
 
Güzel kızları ile nam salmış tematik partini Türkiye ayağı ilginç görüntülere sahne oldu. Avrupa'daki güzel kızların aksine Türkiye'deki parti erkeklerin çoğunlukla olduğu bir organizasyona dönüştü.
 
Twitter’a yansıyan fotoğraflarla sosyal medyanın da konuştuğu partide kızların sayıca azlığı alay konusu oldu. Özellikle Avrupa'daki diğer partilerle kıyaslanmaya başlayan Sensation Türkiye bu hali ile ilginç bir görünüm aldı.