SEO ile Zengin Olmak Mümkün

SEO ile Zengin Olmak Mümkün Öncelikle sizlere SEO'nun yani türkçesi arama motoru optimizasyonun ne demek olduğunu açıklamak istiyoruz...

SEO ile Zengin Olmak Mümkün
23 Aralık 2015 Çarşamba 17:37 tarihinde eklendi, 2.032 kez okundu.

SEO ile Zengin Olmak Mümkün Öncelikle sizlere SEO'nun yani türkçesi arama motoru optimizasyonun ne demek olduğunu açıklamak istiyoruz...
 

SEO
 

Arama motoru optimizasyonu ingilizce tanımı:SEO , web sitenizi bir veya birkaç anahtar kelimede ön sıralara çıkarmak için yapılan çalışmalar bütünüdür. İlk önce hedeflerinizi belirlememiz gerekiyor birlikte. Yol haritamızı oluşturmak ve kritik kilometre taşlarını belirlemek, hedeflerimize ulaşmak adına oldukça önemlidir. Tüm bunlar için internette sizi bulmalarını istediğiniz bir kelime gurubunu belirliyoruz birlikte ilk olarak. Bu kelime grubunu“anahtar kelime” olarak isimlendiriyoruz. Bu anahtar kelime örneğin bir online ayakkabı mağazası için “koşu ayakkabısı satın al” olabilir. Biz bu anahtar kelime ne işimize yarayacak diye sorabilirsiniz. Anahtar kelime, insanların arama motorlarında yaptığı aramalarda kullandıkları kelime gruplarıdır. Yani arama motoruna “koşu ayakkabısı satın al” yazarak yapılan aramalarda, siz ön sıralarda çıkmak istiyorsanız; bu kelime grubunu anahtar kelime olarak seçebilirsiniz.


 

SEO'da Türkiyenin Durumu Nedir?
 

Arama motoru optimizasyonu yani: SEO çalışmaları işlemleri ABD odaklı olarak Google'un icat edilmesi ile başladı diyebiliriz bundan sonrada seo işlemlerinin dünya genelinde %95'i Google tekelindedir. Bu nedenle bu işlemler hep Google algoritması ile yürütülmektedir...Bu da Google için kendinden küçük web sitelerinin amiri veya patronu gibi davranmasına yol açmaktadır SEO uzmanları Google'un değişen algoritmasına göre web sitelerini tekrar revize etmekte ve tekrar backlink ve benzeri tanıtım araçlarını kullanmaktadır.
 

Arama Motoru Optimizasyonu ile Para Kazanmak
 

Google bilindiği üzere iki girişimcinin garajda çalışması ile icat edildi ve şuan dünyada en büyük teknoloji şirketleri arasında bu nedenle içindeki girişimcilik ruhu her zaman vardır. SEO 'da bu noktada sizlere çok önemli bir fırsar sunuyor bir seo uzmanı ile anlaşıp düşük bütçelerle web sitenizi lokal veya genel kelimelerde ilk sırada yer almasını sağlayabilirsiniz...Türkiyede bugün herkezin elinde bir iphone veya akıllı telefon olduğunu düşünürsek bu inanılmaz büyük bir pazar haline geliyor.

 


 

Nasıl Hızlı Kazanırsınız
 

SEO işlemleri şuan bütün anahtar kelimelerde çok rekabet vardır bu sebeble bu teknoloji işlerindne ve web dünyasına çok yabancıysanız sizlere önerimiz düşük arama hacimli kelimeler ile para kazanmak daha sonra gözünüzü büyük pastaya dikmektir. Eğer bir mobilyacıysanız bulunduğunuz ilçede SEO yaptırmak çok daha mantıklı ve hızlı para kazandıracaktır eğer yeni bir web sitesi ile çok populer bir kelimede ilk sayfada yer almak istiyorsanız çok büyük bir bütçeye ihtiyacınız olması gerek...Eğer zaten bu kadar çok bütçeniz varsa Google Adwords sizin için daha mantıklı olacakdır.
 

Tavsiye Edilen Popüler SEO Şirketinin Web Sitesi:
 

Seoturuncu.com