SEO Sektörünü Şok Eden Olay - SEO Uzmanları Şokta

Dünyada seo otoriterlerinin genelde söylediği orta tireli domainler yükselmez, spam algılanır deniliyordu. Seo sektöründe; Türkiye'de ön yargıları yıkan olaya geçtiğimiz günlerde şahit olduk.

SEO Sektörünü Şok Eden Olay - SEO Uzmanları Şokta
06 Mart 2016 Pazar 01:25 tarihinde eklendi, 1.510 kez okundu.

Search Engine Optimization kısacası "SEO" Türkçesi Arama Motoru Optimizasyonu'dur. Son yıllarda gelişen bu sektör ayrı bir uzmanlık dalı olu verdi. Kısa zamanda Türkiye'de nitelikli SEO uzmanlarının sayısında büyük artış yaşandığı bu günlerde herkesi bir anda şoke eden olay oldu. Herkesin ağzını açıp bu olayı izlemesi bu haberi yapmamıza neden oldu. Aldığımız bilgilere göre geçen gün bir anda www.seo-turkey.com adlı site Türkiye'nin en zorlu kelimelerinden SEO kelimesinde 3. sıraya oturdu. Araştırmalarımız sonucunda elde ettiğimiz bu sırlı olay hakkında çeşitli söylentiler yayılsa da kimse bu olayın nasıl yapıldığını bilmiyor. Merak edilen soruyu kim nasıl bulacak bilmiyoruz ama aldığımız bilgilere göre who is bilgileri Hüseyin ERGÖR olarak görünen bu domain sahibi ilginç bir yöntemle ön sıralara çıkmıştı.

 

Ekibimizin edindiği bilgilere göre Hüseyin ERGÖR'ün açıklamaları şöyledir: "Doğallıkla Yükseldik" yeni wordpress temasına geçiş yapmaları onlara avantaj sağlamıştı. Görüş bildiren uzmanların bu olayın böyle olmadığını belirtse de www.seo-turkey.com büyük başarıya imza atmıştır.