Serbest kaldı, bombaladı !

Baransu, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakılınca Twitter'dan hem gözaltına alınma gerekçesini de açıkladı.

Serbest kaldı, bombaladı !
28 Ocak 2015 Çarşamba 17:27 tarihinde eklendi.
Baransu, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakılınca Twitter'dan hem gözaltına alınma gerekçesini de açıkladı.
 
Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, bugün bir kez daha gözaltına alındı. Daha önce pek çok defa gözaltına alınan ve ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Baransu, ifadesine başvurulduktan sonra serbest bırakılınca Twitterdan hem gözaltına alınma gerekçesini de açıkladı.
 
Baransu gözaltına alınmasının ardından attığı mesajında, "Gözaltına almasalardı üzülürdüm. Polis arkadaşlar yine geldi. Tekrar gözaltındayım. Bakalım bu kez gerekçe ne?" ifadelerini kullanmıştı.
Serbest kalmasının ardından ise şunları yazdı:
 
Önce hastane, sonra emniyet, ardından Adliye.
 
1: Chp ve mhp'lileri fişle. Belgesini yayınladım diye iftira, yalandan dava aç. Tutuklama iste. Resmi maili sununca sus ve serbest bırak
 
2: sitemi hukuksuzca kapat. Belgesini yayınladım diye soruşturma aç ama kazandığım mahkeme kararını görme. Kararı sununca serbest bırak.
 
3: sıfırlanamayan, yok edilemeyen belgeleri sununca serbest bırakılmasına diye karar. Meb'in resmi maillerini dosyaya koydurtmam iyi oldu:)
 
Oda Tv'den atılan bir twiti bile benim attığımı iddia edip, hakaret ettiğim iddiası var. Hukukun geldiği nokta. Git odatvcilere sor
 
Medyaradar