"Sercan'nın bonservisini bekliyoruz"

Bursaspor Başkanı Erkan Körüstan, Serdar Aziz'le sözleşmeyi bir yıl uzattıklarını açıklarken, kulübün gündemindeki transferleri değerlendirdi.

Sercannın bonservisini bekliyoruz
15 Ocak 2014 Çarşamba 19:16 tarihinde eklendi.


Körüstan, halen Galatasaray'ın sözleşmeli oyuncusu olan Sercan Yıldırım'ın transferi için de, "Sercan Bursaspor'un yetiştirdiği iyi bir futbolcu. Eğer bonservis sorunun çözerse anlaşabiliriz. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ben gençlere yatırım yapmayı seven bir kişiyim." dedi.

Körüstan, Batalla'yı sorunları çözmek için Bursa'ya beklediklerini, ancak kendisine ulaşamadıklarını açıkladı.

Bursaspor Başkanı Körüstan, transfer çalışmalarıyla ilgili Özlüce Tesisleri'nde gazetecilere açıklamalarda bulundu. Serdar Aziz'in sözleşmesini bir yıl uzattıklarını anlatan Başkan Körüstan şunları kaydetti: "Özellikle son zamanlarda Serdar Aziz ile ilgili Galatasaray ve başka takımların ısrarı vardı. Biz de 'Serdar'ı satmıyoruz' demiştik. Serdar'la tekrar konuştuk ve kendisi de gitme taraftarı değildi, sözleşmesini 2018 sonuna kadar uzattık. Çok önemli iyileştirme yapılmadı, Serdar fazla talepte bulunmadı."

BATALLA'YI SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN BURSA'YA BEKLİYORUZ

Arjantinli yıldız Batalla'nın geleceğine dair açıklamalarda bulunan Körüstan, "Batalla bizim futbolcumuz. Biz sorunları çözmek için dönmesini bekliyoruz. Takımda oynatmak teknik direktör yetkisindedir ona karışamayız. Sorunları çözmemiz lazım. Ona ulaşamıyoruz." dedi.

Halen Galatasaray'la sözleşmesi bulunan Sercan Yıldırım'ın transferini de değerlendiren Körüstan, şöyle devam etti: "Sercan Bursaspor'un yetiştirdiği iyi bir futbolcu. Yaşı da gençtir, eğer ki bonservis sorununu çözerse anlaşabiliriz. Yabancı sayımız 10, yabancıyla ilgili bir şey yapamayız. Transfer çalışmalarımız sürüyor. Ben gençlere yatırım yapmayı seven bir kişiyim. Gençler olduğu sürece, Bursaspor'a katkı sağlayacak gençler olduğu sürece bunların transferine devam edebiliriz. Başka transferler de olabilir. Çok enteresan şeyler olabilir. Biliyorsunuz transfer sezonunda boşa çıkan futbolcular oluyor. Volkan Şen'le ilgili bir gelişim yok. Musa Çağıran'la Kardemir Karabükspor dışında başka takımlar da ilgileniyor."

Kulübün Genel Direktörü Ayhan Barışıcı'nın istifasını da yorumlayan Körüstan, "Ayhan Barışıcı benim çok değer verdiğim biri. Aile dostum. Bilgisinden çok faydalandığımız bir kişi. Ben ona çok büyük haksızlık yapıldığı kanaatindeyim. Haksız yere eleştirildi. Sağlık açısından da ben endişe duymaya başlamıştım. Bursaspor'a uzun yıllar hizmet etmiş bir kişidir. Teşekkür ettik ama onunla ayrılmam söz konusu olamaz. Resmi olarak görev yapmasa da fikrini alacağımız bir kişi." diye konuştu.

FUTBOLU BURADA BIRAKACAĞIM

Bursaspor'la olan sözleşmesini bir yıl daha uzatan Serdar Aziz da şunları kaydetti: "Bursaspor'la 2017'ye kadar sözleşmem vardı. Başkanımızla oturup konuştuk. Üzerimde emekleri olan insanlar. 1 yıl daha sözleşmemi uzattım. İnşallah uzun yıllar Bursaspor'da kalıcı olurum. Sonuna kadar Bursaspor'da oynamak istiyorum. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum."


CİHAN