Serdal Adalı helallik istedi

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde bir saat gecikmeyle başladı

Serdal Adalı helallik istedi
16 Haziran 2013 Pazar 11:33 tarihinde eklendi.

Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde bir saat gecikmeyle başladı. Fikret Orman ile Serdal Adalı'nın başkanlık için yarışacağı Genel Kurul'da oy verme işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Beşiktaş Jimnastik Kulübü Derneği'nin Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz’in açılış konuşmasıyla başladı. Ardından Kongre Başkanlık Divanı seçimine geçildi ve Uluç Gürkan başkan seçildi. Başkan adayları Fikret Orman ve Serdal Adalı kısa birer konuşma yaparken, üyelerden oy istediler. Serdal Adalı ise ayrıca üyelerden helallik istedi. Fikret Orman açık mavi renkli oy pusulası ile Serdal Adalı ise beyaz oy pusulası ile seçime girdi. Aidatlarını yatıran yaklaşık 12 bine yakın kongre üyesinin oy kullanabileceği açıklandı.

ORMAN: NE YAPTIYSAK BEŞİKTAŞ İÇİN YAPTIK

Fikret Orman, kongre üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Değerli kongre üyeleri, Beşiktaş’ın inşa edileceği bu önemli güne hoşgeldiniz. Bir seçim zamanı geçti. Herkes söyleyeceğini söyledi. Babalar Günü’nü kutluyorum. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın da Babalar Günü’nü kutluyorum." diyerek şunları söyledi:

"Ne yaptıysak Beşiktaş için yaptık. İyi şeyler ortaya kondu. Yeni bir stat ve sponsorluklar konuşuluyor. Bugünlere gelmemizde bana destek olan yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Zor günler aştık. Adil ve centilmence bir seçim olmasını diliyorum.”

ADALI: ÖZGÜRLÜĞÜMÜN KISITLI OLDUĞU HER GÜN BEŞİKTAŞ İLE YATIP BEŞİKTAŞ İLE KALKTIM

Serdal Adalı ise kongre üyelerine hitaben yaptığı konuşmada, “Bu asil renklere gönül veren bir kardeşiniz olarak 17 ay sizlere hizmet ettim. Bu kadar kısa sürede beni en iyi sizler anladınız. Beni bağrınıza bastınız ve gururlandırdınız." diyerek, şunları söyledi:

"Her zaman sizlerin gücünü hissettim. Güveninize layık olmaya çalıştım. Özgürlüğümün kısıtlı olduğu her gün Beşiktaş ile yatıp Beşiktaş ile kalktım. Ben size kan ve gözyaşı önermiyorum. Büyük sevdamın yüce mabedinde sizlerden helallik istemeye geldim."

Bu arada başkan adayları Fikret Orman ile Serdal Adalı da oylarını kullandı.


CİHAN