Serdar Aziz'in alacağı ücret açıklandı

Galatasaray, 4 yıllık anlaşmaya vardığı Serdar Aziz'e yıllık 2 milyon Euro garanti ücret ödeyeceğini açıkladı.

Serdar Azizin alacağı ücret açıklandı
25 Haziran 2016 Cumartesi 12:16 tarihinde eklendi.
Bursaspor'dan Sarı-kırmızılı kulübe dahil olan ve 4 yıllık sözleşmeye imza atan Serdar Aziz, yıllık 2 milyon Euro garanti ücret alacak.
 
Galatasaray'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Serdar Aziz ve kulübü Bursaspor Kulübü Derneği ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncunun eski kulübüne net 4 milyon 500 bin Euro tutarında bonservis ücreti ödenecektir" denildi.
 
Galatasaray ile 4 yıllık anlaşmaya imza atan Serdar Aziz'e ise 2016-2017 futbol sezonundan itibaren yılda 2 milyon Euro garanti ücret alacağı belirtildi.
 
İlave ücretler hakkında bilgilerin de verildiği açıklama şu şekilde: "Kulüp bu dönem içerisinde futbolcuya ayrıca; takımın futbolcunun fiilen oynadığı TFF Süper Lig müsabakaları, UEFA ve süper kupa müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 15 bin Euro ve her beraberlik için 5 bin Euro prim, takımın futbolcunun fiilen oynadığı Türkiye Kupası müsabakalarında alacağı her bir galibiyet için 9 bin Euro ve her beraberlik için ise 3 bin Euro prim ödeyecektir. Bu primler, futbolcunun ilk 11'de oynadığı müsabakalar için yüzde 100, sonradan oyuna girdiği müsabakalar için yüzde 50 ve ilk 18 kişilik kadroda olup oyuna girmediği müsabakalar için yüzde 25 oranında ödenir. Futbolcuya, kadroda olmadığı müsabakalar için prim ödemesi yapılmaz."