Serdar Kadakal'ın son anları güvenlik kamerasında

Serdar Kadakal'ın gazdan etkilenerek hayatını kaybettiği iddialarını yayınlamasının ardından Kalakal'ın hayatını kaybettiği anların güvenlik kameraları tarafından kaydedildiği ortaya çıktı.

Serdar Kadakalın son anları güvenlik kamerasında
14 Eylül 2013 Cumartesi 21:04 tarihinde eklendi, 1.014 kez okundu.
Güvenlik kameralarına yansıyan o görüntülerde Serdar Kadakal olduğu belirtilen kişinin masada bir kadınla oturduğu ve çevresindeki kişilerle sohbet ettiği görülüyor. Ardından Kadakal'ın çevresindekiler birer birer ayrılıyor.

Bir süre sonra telefonla konuşarak masadan ayrılan Kadakal, tekrar oturduğu masaya dönüyor. Masadan hızlıca kalkıp tekrar giden Kadakal'ın gitmesinin ardından karşısında oturan kadın da kalkıyor. Yaklaşık 2 dakika sonda Kadakal, masaya tekrar geliyor.

Telefonla konuşmaya devam ettiği görülen Serdar Kadakal'ın bir süre sonra oturduğu sandalyeden kalkmak istiyor. Ancak Kadakal bir anda oturduğu yere yığılıyor. Yığılıp kalan Kadakal'ı masadan ayrılan ve ayakta birileriyle sohbet eden kadın yaklaşık 1 dakika sonra fark ediyor. Hemen Serdar Kadakal'ın yanına gelen kadının ardından çevredekilerde Serdar Kadakal'ın yanına geliyor.

Daha sonra toplananlar tarafından müdahale edilen Serdar Kadakal götürülmesi görülüyor. 

 
 
 

DHA