Sergen'den Tevez bombası !

Beşiktaş'ın eski futbolcusu ve spor yorumcusu Sergen Yalçın, Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu

Sergenden Tevez bombası !
26 Aralık 2011 Pazartesi 10:19 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş'ın eski yıldız oyuncusu Sergen Yalçın, Show TV ekranlarında  siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bomba gibi bir iddiayı ortaya attı.
 
Siyah beyazlı ekibin transfer çalışmaları ile ilgili konuşan Yalçın, Beşiktaş'ın dünyaca ünlü yıldız oyuncular Carlos Tevez ve Alex Rodrigo Dias da Costa ile ilgilendiğini iddia etti.
 
Türkiye'de 4 büyük takımda da forma giyen tek isim olan Yalçın'ın siyah beyazlıların Tevez ile ilgilendiğini söylemesi, başkan Yıldırım Demirören'in Hugo Almeida'nın yetersiz performansı sonrası yeni bir transfer bombası peşinde koştuğunu düşündürttü.
 
Boca Juniors, Corinthians, West Ham ve Manchester United forması giydikten sonra şu an Manchester City'de top koşturan Arjantinli yıldız, uzun süredir Manchester'da mutlu olmadığını belirterek ayrılmak istediğini söylüyordu. Avrupa basınında çıkan haberlere göre ise; son İtalyan şampiyonu Milan ve Fransa Ligi'nde lider durumda bulunan Paris Saint Germain, ünlü yıldızı transfer etmek isteyen takımlar arasında yer alıyor.
 
Sergen Yalçın'ın telaffuz ettiği bir başka isim olan Chelsea'nin Brezilyalı stoperi Alex ise, akıllara sezon sonunda siyah beyazlılarla sözleşmesi sona erecek olan Sivok'u getirdi. Eski yıldızın bu iddiası, spor kamuoyu tarafından Beşiktaş'ın Sivok'un yerine arayışlara başladığı şeklinde yorumlandı.
 
18 kez Brezilya milli takımında görev yapan Alex, daha önce Santos, PSV Eindoven ve Chelsea formaları giymişti. Öte yandan Yalçın, bu iki transferin gerçekleşmesi halinde UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Beşiktaş'ın finale kadar gidebileceğini de söyledi.