Serhat Ulueren'in sürü isyanı

Telegol yapımcısı Serhat Ulueren, programın süresiyle ilgili eleştirileri haklı bulduğunu belirtti..

Serhat Uluerenin sürü isyanı
14 Kasım 2012 Çarşamba 11:59 tarihinde eklendi, 1.542 kez okundu.

 

Türkiye'nin önde gelen spor adamlarından Serhat Ulueren, HSöz Sende'de Balçicek İlter'in sorularını yanıtladı.
 
Programın bazen çok uzun sürdüğünü ve kendisinin bile "yeter artık" dediğini söyleyen Serhat Ulueren, internette tıklanma rekorları kıran yoga görüntülerine de değindi. Ulueren, Erman Toroğlu Kaya Çilingiroğlu ve Ziya Şengül'ün kendisini yarı yolda bıraktıklarını belirterek " Bir daha bu ekiple yoga yapmam" dedi.
 
MORALİM BOZULDU, İSYAN ETTİM
Erman Toroğlu o sırada bizle dalga geçiyordu. Biz aslında yogayı ekip olarak yapacaktık. Hep beraber "Bundan sonra programın 1:30-2:00 arasındaki bölümünde biraz hareket edelim" dedik. Zaten dört buçuk saat konuşuyoruz. Sonra biz şortları giydik. Kaya Çilingiroğlu "Benim ayağım sakat, yapamam" dedi. Erman da "Kaya yapmıyorsa ben de yapmıyorum" dedi. Ziya Şengül de "Erman yoksa ben de yokum" dedi. Zincirleme geldi. Benim de moralim bozuldu, isyan ettim, "Beni sattınız" diye çığlık attım.
 
BU EKİPLE YOGA YAPMAM
Düşünün benim üzerimde şort var ve bana "Son iki dakika" diyorlar. Ne yapacağımı şaşırdım, "Gökmen Abi, haydi giyinelim" dedim. Şortların üzerine pantalonları giydik. Yoga eğitmenimiz Demet Hanım'a "Böyle oldu, kusura bakmayın ama siz yine de bize anlatın" dedim. Kaya'nın iki dizinin kıkırdaklarında problem olduğu için yapmaması normal ama demek ki herkes kaçmak için bir bahane bekliyormuş, hepsi sırayla vazgeçti. Ben normalde üç yıldır yoga yapıyorum ama artık bu ekiple yoga yapmam. Onlarla minyatür saha kurup top oynayabiliriz, onu kabul ederler. Eğer yogayı kabul etselerdi pilates, bisiklet çevirme filan da yapacaktık. Bir çok şey yapılabilirdi aslında.

Medyaradar