Serinin en iyi filmi Hızlı ve Öfkeli 7 türkçe dublaj izle

3 Nisan 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak olan Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi, 30 Kasım 2013 tarihinde Paul Walker’ın ölümünün ardından çekimlerine ara verilmişti.

Serinin en iyi filmi Hızlı ve Öfkeli 7 türkçe dublaj izle
20 Mart 2015 Cuma 18:53 tarihinde eklendi, 3.327 kez okundu.

3 Nisan 2015 tarihinde sinemaseverlerle buluşacak olan Hızlı ve Öfkeli serisinin son filmi, 30 Kasım 2013 tarihinde Paul Walker’ın ölümünün ardından çekimlerine ara verilmişti. Ancak film 2014 tarihinde devam etti ve Jason Statham ilk kez seriye dahil oldu. Kardeşinin intikamını almak isteyen Ian Shaw karakterini canlandıran Jason Statham, filme farklı bir boyut kazandıracak diyebiliriz. Aksiyonun en üst seviyelerde olduğu, ABD yapımı başyapıt filmlerden birisi olan Hızlı ve Öfkeli 7 izlenin yönetmenliği ve senaristliğini James Wan üslenmektedir. Filmin başrol oyuncuları ise Vin Diesel, Dwayne Jhonson, Paul Walker, Jordana Brewster, Lucas Black ve Michelle Rodriguez’dir. İntikam peşinde koşan Ian Shaw, Dominic’in ekibini alt üst edebilecek mi göreceğiz.
 

Filmin başrol oyunculuğunu yapan oyuncu Burak Özçivit, aynı zamanda filmin yapımcısıdır. Filmin yönetmen koltuğunda ise Taner Elhan yer alıyor. Aşk Sana Benzer’in diğer bir ünlü ismi olan Fahriye Evcen’dir. Bu ünlü ikiliye Yavuz Bingöl, Kaya Akkaya, Selim Bayraktar ve Şamil Kafkas eşlik etmektedir.
 

Ali karakteriyle Burak Özçivit Ege sahilinde yaşayan ve ailesinden kalan restoranı işletir. Ancak işleri iyi gitmez ve restoranı kaybetme durumuna kadar gelir. Bu dertleriyle uğraşırken Fahriye Evcen’in canlandırdığı Deniz kasabaya gelir. Ali ve Deniz’in birbirine aşık olmasıyla her şey daha iyi olmaya başlar. Ancak Deniz’in kaçtığı geçmişi peşinden gelir ve Ali’nin sorunlarıyla birleşince zor günler geçirmeye başlarlar.
 

Şehvete kendisini kaptırmış olan Christian Grey, yakışıklı, çekici ve zeki bir iş adamıdır. Anastasia Steele ise edebiyat öğrencisidir. Kendisine verilen ödevi yapmak için genç girişimcilerle röportaj hazırlaması gerekmektedir. Genç zengin adamlar arasında önemli bir yere sahip olan Christian Grey ile randevu alır. Röportaja giden Anastasia, Grey’in cazibesinden etkilenir. Bunun farkında olan Grey ise Anastasia’ya teklifte bulunur. Bu teklif fantezilerini Anastasia’da yapacağına dairdir. Anastasia önce korkar, ancak kendisini Grey’den alamayınca kabul eder ve aralarında fiziksel ilişkiler yaşanır. Ancak Anastasia, Grey’in karanlık sırlarından korkmaktadır.
 

Grinin Elli Tonu izle Amerikan Birleşik Devletler yapımı olup, Sam Taylor- Johnson yönetmenliğinde çekilmiştir. Filmin başrollerini ise Jamie Dornan ve Dakota Jonhson rol almıştır.