Serkan Balcı ile yollar ayrıldı

Trabzonspor Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesinden yaptığı açıklamada, sözleşmesi sona eren Serkan Balcı'yla yeni bir anlaşma yapılmayacağı vurgulandı.

Serkan Balcı ile yollar ayrıldı
10 Haziran 2013 Pazartesi 22:00 tarihinde eklendi.
 
Açıklama şu şekilde, "Kulübümüz tarafından profesyonel futbolcu Serkan Balcı ile sözleşme yenilenmemesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." Eski Başkan Sadri Şener döneminde ise Serkan Balcı ile yıllık 2 milyon TL karşılığında anlaşılmış ancak futbolcunun isteğiyle yönetimin önünü açmak amacıyla bu sözleşme karşılıklı olarak feshedilmişti. Yönetimin Serkan Balcı'ya yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edeceği de öğrenildi.
 
AHMET SUAT ÖZYAZICI'NIN DA GÖREVİNE SON VERİLDİ
 
Bu arada Trabzonspor kulübünden yapılan ikinci açıklamada da teknik danışman olarak görev yapan Ahmet Suat Özyazıcı ile yolların ayrıldığı duyruldu. Açıklama şu şekilde: "Kulübümüze teknik adam olarak uzun yıllar hizmet eden ve Trabzonspor gerçeğinin ülke futboluna damga vurmasında başrolü oynayan Sayın Ahmet Suat Özyazıcı ile kulübümüzün yollarının mevcut görev tanımları içerisinde ayrılmasına karar verilmiştir.

Eski Teknik Direktörümüz Sayın Şenol Güneş'in danışmanı olarak görev alan Sayın Özyazıcı tarafımızdan kendisine yakışan bir törenle uğurlanacak ve tarihimizdeki nadide konumunu ilelebet koruyacaktır.

Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak camiamız adına Sayın Özyazıcı'ya kulübümüze geçmişte ve bugün verdiği üstün hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşamında, sağlık, başarı ve mutluluklar diliyoruz."

DHA