Serseri kurşun değil pusu kurşunu

Avcılar'da kucağında 1,5 yaşındaki çocuğu olduğu sırada vurularak öldürülen 50 yaşındaki Kamil İşler'in katil zanlıları yakalandı. Anne ve oğulun da aralarında bulunduğu 3 kişi gözaltına alındı.

Serseri kurşun değil pusu kurşunu
30 Mayıs 2015 Cumartesi 14:26 tarihinde eklendi.
Avcılar'da Pazartesi günü kucağındaki 1,5 yaşında çocuğu olduğu sırada başından vurularak yaralanan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Kamil İşler'in katil zanlılarını yakalamak için çalışma başlatan Avcılar Asayiş Büro Amirliği ekipleri çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Yapılan incelemede sokak içinde bulunan ve sürekli yüzünü gizleyen bir kişi tespit edildi.
 
KAÇARKEN BİNDİĞİ TAKSİ, ARDINDAN GİTTİĞİ SEMT BELİRLENDİ
 
Civardaki tüm güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri zanlının kaçış istikametindeki kamera görüntülerinden bindiği taksiyi tespit etti. Taksiciyle görüşen polis aldığı bilgi doğrultusunda şüphelilerin Sarıyer'deki evlerine baskın düzenlendi. Anne Emine E., oğlu Umut A., ile Tayfun K.,  gözaltına alındı.
 
DENİZE ATTIKLARI SİLAH DA BULUNDU
 
Olayda kullanılan silah da Kireçburnu Sahili'nde denizde dalgıçlar tarafından bulundu. Şüphelilerin ifadelerinde Kamil İşler ile daha önce aralarında bulunan bir husumet yüzünden kavga ettikleri daha sonra Kamil İşler'i vurduklarını söylediği belirtildi. Umut A.'nın ifadesinde tetiği kendisinin çektiğini kabul ettiği bildirildi. İfadeleri tamamlanan şüpheliler Küçükçekmece Adliyesi'ne sevk edildi.

DHA