Servet ve Baros yolcu

Galatasaray'da bu sezon gözden düşen futbolculardan Servet ve Milan Baros'un sezon sonu takımdan ayrılacağı belirtiliyor.

Servet ve Baros yolcu
03 Nisan 2012 Salı 11:07 tarihinde eklendi.

 

Galatasaray’da bu sezon gözden düşen oyuncuların başında gelen milli yıldız Servet Çetin, sezon sonunda Sarı-Kırmızılı kulüple yollarını ayırıyor.
 
31 Mayıs’ta sözleşmesi sona erecek olan futbolcunun, transferi için kendisine gelen teklifleri değerlendirmeye başladığı, Fatih Terim’in de milli takımdan da eski öğrencisi olan yıldıza takımdan gidişi için vize verdiği öğrenildi.
 
Milan Baros satılık
 
Galatasaray’da bir türlü bekleneni veremeyen ve iyice gözden düşen Milan Baros için Fatih Terim’den satış izni çıktı. Avrupa Şampiyonası sonrası Çek yıldız elden çıkartılıp yeni bir yabancı golcü alınacak
 
Sarı-Kırmızılı takımda sergilediği performansla özellikle bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan Çek futbolcu Milan Baros’un, sezon sonunda satışa çıkartılmasına karar verildi. Teknik direktör Fatih Terim’in de, Johan Elmander’in sakatlığı sırasında son maçlarda ilk 11’de şans verdiği ancak bir türlü beklediği verimi alamadığı Çek golcünün gönderilmesine onay vereceği ve Süper Final karşılaşmalarının ardından Baros için gelecek tekliflerin değerlendirileceği öğrenildi.
 
6 MİLYON EURO TASARRUF
Avrupa Şampiyonası’nda forma giymesi beklenen Baros’u turnuvanın ardından iyi bir bedelle satmayı planlayan Cimbom, Çek yıldızın yerine yeni bir yabancı golcü almayı planlıyor. Baros’un önümüzdeki sezon sonuna kadar süren sözleşmesi nedeniyle bu satıştan en az 3 milyon Euro’luk bir gelir bekleyen Sarı- Kırmızılılar, oyuncunun yıllık 3 milyon Euro’luk maliyetinden de kurtularak, toplamda 6 milyon Euro tasarruf yapmış olacak. Bu kaynak ise daha kaliteli bir golcü için harcanacak.