Sesi 20.30 mitingine yetmedi !

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Isparta ve Burdur mitinglerinin ardından Burdur'un Bucak İlçesi'ni ziyaret etti.

Sesi 20.30 mitingine yetmedi !
13 Mayıs 2015 Çarşamba 11:26 tarihinde eklendi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Isparta ve Burdur mitinglerinin ardından Burdur'un Bucak İlçesi'ni ziyaret etti.
 
Bucak'ta saat 20.30 sıralarında bugünkü üçüncü mitingine çıkan Davutoğlu'nun sesindeki kısılma da dikkat çekti. Bucak'ta ilk durağı belediye olan Başbakan Davutoğlu, 7 Haziran seçimleri için bugüne kadar 33 ilde miting yaptığını, ama bir ilçede ilk mitingini Bucak'ta yaptığını söyledi. Bucak'a bir miting planı olmamasına rağmen meydana gelen Bucaklılara teşekkür eden Davutoğlu, “Hiçbir plan yapmadan geldik. Muhalefet partileri gelsin de şu manzarayı görsün" dedi.
 
Bucaklılara "Horasan ellerinden gelip Toroslar'a konduk" diye seslenen Davutoğlu, “Selçukluyu, Osmanlıyı biz kurduk. Şimdi de Türkiye Cumhuriyeti'ni bir cihan devleti yapmaya geliyoruz. Bucaklılar yanımızda mısınız? Omuz omuza verip yeni Türkiye'yi inşa edecek miyiz? Bucak'tan, Oğuz diyarından güçlü bir destek verecek misiniz?" dedi.
Mehmet Akif Ersoy'un milletvekili olarak bu mekanı seçmiş olmasının bir nedeni olduğunu belirten Davutoğlu, “İstikbal harbimizi, istiklalimizi tekrar yüceltmeye var mısınız? Artık güçlü bir Türkiye var 2002'deki Türkiye yok. Arkamızda Bucak, Burdur varsa önümüzde Toroslar varsa cihana meydan okuruz biz" dedi.
 
Millet ne derse onu yaptıklarını da kaydeden Davutoğlu, “Biz millet ne derse onu yapar, biz milletle yürürüz. Biz paralel çeteler, işbirlikçilerle, yalancı milliyetçilerle değil, milletle yürürüz. 12 yılda devletimizi milletimizi kudretli kıldık" dedi.

DHA