Sette kriz var!

‘Kertenkele’nin set ekibinin, ücretlerini geç aldıkları için çekim mekânına gitmeyerek yapımcıyı protesto ettiği iddia edildi...

Sette kriz var!
12 Şubat 2016 Cuma 09:29 tarihinde eklendi.
Başrollerini Timur Acar, Sera Tokdemir, Mehtap Bayri ve Sinan Çalışkanoğlu’nun başrolünü paylaştığı ‘Kertenkele’ dizisinde set ekibinin kazan kaldırdığı iddia edildi. Set ekibinin ücretlerini 5 - 6 bölüm geriden aldıkları için önceki gün Anadolu Yakası’nda çekilmesi gereken bir sahne için mekana gitmeyerek yapımcıyı protesto ettiği öğrenildi. 
 
Kimseyi göremediler
Ekibin bu kararlarını kendi arasında kararlaştırıp oyunculara söylememeleri ise dikkat çekti. Oyuncular, set alanına gittiklerinde ekipten kimseyi görmeyince şoke oldu. Yapımcılar ve oyuncular set ekibini ikna etmeye çalışsalar da bu çabaları boşa çıktı. Settekilerin, ücretleri ödenmeden sete gitmeyeceklerini söylemeleri üzerine oyuncuların evlerinin yolunu tuttuğu konuşulanlar arasında.
 
‘Problem taşeron firma’
İddiaları sormak için aradığımız uygulayıcı yapımcı Erdoğan Sevinç, şunları söyledi: “Taşeron firmayla alakalı bir problem oldu. Sadece bir set aracı gidemediği için aksaklık yaşadık ve çalışamadık. bugün çalışmaya başladık. Ödemelerle ilgili zaman zaman aksaklıklar oluyor. Ama bugün ve yarın ödemeler yapılacak. Yıllardır çalıştığımız ekip, hiçbir problemimiz yok.”