Sevgililer Gününde Alınan Kanvas Tabloların Fiyatları

Sevgililer günü için hediye seçimi yapılırken hediyenin anlamı kadar fiyatının da önemi oluyor. Bu doğrultuda kişiler genel olarak sevgililer günü hediyesi alırken alabildiği en iyi fiyata ürünü almak istiyorlar.

Sevgililer Gününde Alınan Kanvas Tabloların Fiyatları
21 Ocak 2017 Cumartesi 11:06 tarihinde eklendi.

Sevgililer günü için hediye seçimi yapılırken hediyenin anlamı kadar fiyatının da önemi oluyor. Bu doğrultuda kişiler genel olarak sevgililer günü hediyesi alırken alabildiği en iyi fiyata ürünü almak istiyorlar.
 

Sevgililer gününde kişiler sevdikleri kişilere hem çok şık hem anlamlı hem de kullanışlı bir hediye vermek isteyebilirler. Bu aşamada tercihlerinin kesinlikle kanvas tablolar olması gerekecektir. Bu aşamada kişiler farklı resimleri içeren bu tabloları sevgililer gününde sevdikleri kişilere hediye ederek onların kendileri için ifade ettikleri anlamı da çok iyi bir şekilde açıklayabilirler. Kanvas Tablo seçimleri yapılırken kişiler birçok farklı etmene dikkat ederken fiyatları da bu etmenlerden birisi olacaktır. Ancak tabloların fiyatlarında değişiklik olsa da her zaman uygun düzeylerde kalan fiyatlar müşterilere sunulur. Genel olarak 20 TL seviyelerinden başlayan fiyatlar 3000 TL seviyelerine kadar çıkmaktadır.
 

Ebatlarına Göre Kanvas Tablo Fiyatları
 

Kanvas tablolar tualin üzerinde yapılan baskı çalışmaları ile oluşturulmaktadır. Bu doğrultuda oluşturulma aşamasında kullanılan malzemeler gene olarak tualler ve baskıda kullanılan cihazlardır. Bu sebeple de eğer Sevgililer Günü Hediyesi olarak bu tablolar verilecekse kişilerin fiyatların ebatlara göre değiştiğini de bilmesi gerekir. Kişiler tablo ebatlarını büyüttükçe fiyatlarda da çok ciddi artışlar meydana gelmektedir. Ebat seçimi fiyatı etkilerken her zaman en büyük tablolar en güzel tablolar olmamaktadır. Genel olarak tabloların kullanılmasının düşünüldüğü yerlere en uygun ebatlar en doğru seçim olacaktır. Bu doğrultuda mutfaklarda, salonlarda ya da ofislerde kullanılacak olan tabloların boyutlarının birbiri ile aynı olması beklenemez. Uygun ebatları seçen kişiler ebatlara göre fiyat değişimini de göz önünde bulunduracaklardır.
 


 

Tabloların Türüne Göre Fiyat Değişimi
 

Son dönemde kanvas tablomodelleri çok değişik şekillerde üretilerek müşterilere sunulmaya başlamıştır. Bu özgün ve şık tasarımlar sebebiyle de kişiler artık bu ürünü sevgililer gününde hediye olarak sunmaya başlarken bu özgünlük fiyatları da etkilemektedir. İlk olarak parçalı kanvas tabloların fiyatlarının diğer tablolara göre daha pahalı olduğunun bilinmesi gerekir. Bu aşamada daha büyük ebatlar kullanıldığından ve ayrı olarak birçok işlem gerçekleştirildiğinden bu ürünlerin fiyatları daha pahalı olacaktır. Buna ek olarak kişiler eğer mozaik tablo denilen birçok fotoğrafın birleştirilmesi ile oluşturulan tabloları almayı düşünüyorlarsa bu tabloların da fiyatı yüksek olabilir. Ancak hangi türde olursa olsun tablo fiyatları uygun düzeylerde kalacaktır.
 



(Balıkçı kanvas tablo örneği)
 

Saatli Tabloların Fiyatları
 

Sevgililer günüde saat almayı düşünen kişiler saatlerde herhangi bir fiyat sınırlaması olmadığını bilmektedir. Kol saatlerinden duvar saatlerine kadar tüm saat modellerinde sınır olmadan fiyatlar çok yüksek düzeylerde olabilir. Bu aşamada kişiler eğer kanvas tablomodelleri arasından seçim yaparken saatli modellerde karar verirlerse ödemeleri gereken ücretler de yükselecektir. Ancak diğer türlerde olduğu gibi saatli tablolarda da değerler kişileri zorlayacak seviyelere asla yükselmez. Bu sebeple de kişiler sevgililer gününde bu hediyeleri çok rahat bir biçimde satın alabilmektedir.
 

En Uygun Kanvas Tablolar İçin İnternet Siteleri
 

Kişiler bu geniş yelpaze içerisinden bir ürün seçecekleri zaman internet sitelerini ziyaret ederler. Ürün seçiminde büyük bir kolaylık sunan bu siteler fiyat açısından da her zaman mağazaların bir adım önünde olmaktadır. Mağazaların her ay ödedikleri birçok masraf sitelerde olmadığından çok uygun fiyatlar müşterilere sunulabilir. buldumbuldum.com sitesi de en uygun fiyatların her zaman internet sitelerinde olduğunu kanıtlamaktadır. Siteye giren kişiler çok uygun şartlar altında kanvas tabloları satın alarak evlerinde ya da ofislerinde kullanmak üzere sevgililer gününde hediye edebilirler.