Sevgilisi evli ve çocuklu

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın 1.5 yıldır Antalyalı işadamı Murat Süğlün'le aşk yaşadığı ortaya çıktı. İkili, ilk kez önceki akşam birlikte görüntülendi

Sevgilisi evli ve çocuklu
14 Kasım 2013 Perşembe 10:34 tarihinde eklendi, 3.011 kez okundu.
Kanal D’deki ‘Medcezir’in ‘Mira’sı Serenay Sarıkaya, Tolga Sayışman’dan ayrıldığından beri yalnızdı. 1.5 yıldır kalbi boş olan Serenay Sarıkaya, taliplerini ince eleyip sık dokuyordu.

Daha 1 hafta önce “Mesleğim gereği aşk hayatıma çok dikkat etmek zorundayım. Güven problemim var. Bu yüzden engeller koyuyorum. Karşı tarafın elekten geçip bana ulaşması zor” demişti. Ama geçen gece sobelendi. Serenay Sarıkaya adının Murat olduğu söylenen Antalyalı sevgilisi ile eğlendi.


 
KAÇMAYA ÇALIŞTILAR
 
İkilin ilk durağı Taksim’deki bir oteldi. Baş başa yemekten sonra Cihangir’e geçtiler. Bu arada birlikte görüntülenmemek için de akla karayı seçtiler. Cihangir’de aracından indikten sonra objektifleri fark eden Serenay Sarıkaya yüzünü sakladı ve koşarak bara girdi. Erkek arkadaşı ise barın önündekilerle sohbet etti. Daha sonra Seranay Sarıkaya’nın yanına gitti. Bu arada Serenay’ın sevgilisinin evli ve bir çocuk sahibi olduğu iddia edildi.

Posta