Sevgilisiyle tartıştı, köprüden atladı

İzmir’in Buca İlçesi’nde, bindiği takside İngilizce konuştuğu erkek arkadaşıyla tartışan lise öğrencisi 17 yaşındaki E.T.A., tarihi su kemerlerinin yanındaki köprüden atladı.

Sevgilisiyle tartıştı, köprüden atladı
05 Nisan 2013 Cuma 15:00 tarihinde eklendi.

 

Olay, saat 09.30 sıralarında, Şirinyer tarihi su kemerlerinde meydana geldi. Nevval Salih İşgören Eğitim Kampüsü’ndeki Turizm Meslek Lisesi 3'üncü sınıf öğrencisi olan 17 yaşındaki E.T.A. okula gitmek için evden çıktı. Bir süre sonra taksiye binen liseli kız, taksi şoförünün yabancı dil bilip bilmediğini öğrendikten sonra telefondaki erkek arkadaşıyla İngilizce tartışmaya başladı. 
 
TAKSİDEN İNDİ, KÖPRÜDEN DEREYE ATLADI
 
Taksi şoförününün ifadesine göre tartışma sırasında, sık sık İngilizce özür dileyen E.T.A., tarihi su kemerlerinin yanına geldikleri sırada arkadaşını alacağını söyleyip aracı durdurdu. Yolun karşısına geçen liseli kız, daha sonra, su kemerlerinin yanındaki köprüden kendisini boşluğa bıraktı. Olayı tanık olan vatandaşların ve taksi sürücüsünün ihbarıyla polis, itfaiye ve sağlık ekipleri, bölgeye gönderildi. 
 
Deredeki ilk müdahalenin ardından E.T.A.’nın konulduğu sedye, itfaiye aracındaki vinçle yukarıya çekildi. Vücudunda çok sayıda kırık bulunduğu öğrenilen E.T.A., Buca Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan E.T.A.’nın, hayatı tehlikesinin devam ettiği, intihar girişiminin ardındaki gerçeğin belirlenmesi için polisin soruşturma başlattığı bildirildi.