Sevimli sincapların sonbahar keyfi

Yıldız Parkı’nda sonbahar mevsiminin eşsiz güzellikleri, ziyaretçilerin ilgisini çekerken şehrin stresinden biraz olsun alıkoyuyor

Sevimli sincapların sonbahar keyfi
23 Ekim 2014 Perşembe 12:06 tarihinde eklendi.

Meşe palamutu ile beslenen sevimli sincaplar ise parka ayrı bir güzellik katıyor. Sincaplar bir taraftan güneşin keyfini çıkarırken, diğer taraftan ağaçlarda bir oraya bir buraya koşuşturuyor.

Yıldız Parkı’nda rengarenk çiçekler, sonbahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yerini sararmış yapraklara ve kuruyan dallara bıraktı. Parkın üstüne adeta sonbahar mevsiminin sarı tonu çöktü. Eşsiz doğa manzarası ziyaretçilerin de ilgisini çekiyor. Elmas Öksüz de parka torunu ile gelenlerden. Sonbahar mevsiminin kendisine hüznü anımsattığını ifade eden Öksüz, parkın insanı biraz olsun şehrin stresinden uzaklaştırdığını anlatıyor.

Gölette yaşayan ördekler, ağaçların arasında koşuşturan sevimli sincaplar ise parka ayrı bir güzellik katıyor. Meşe palamutu ile karınlarını doyuran sincaplar bir taraftan güneşin keyfini çıkarıyor diğer taraftan ağaçlarda bir oraya bir buraya koşuşturuyor. Kuş cıvıltılarının birbirine karıştığı mekanda insanlar yürüyüş yaparak ve fotoğraf çektirerek sonbahar mevsiminin keyfini çıkarıyor.


CİHAN