"Sevinç yaşatmak için buradayım"

Beşiktaş'ın Dentinho lakaplı yeni transferi Bruo Ferreira Bonfim, "Büyük taraftarlarımıza sevinçler yaşatmak için buradayım." dedi.

Sevinç yaşatmak için buradayım
24 Ocak 2013 Perşembe 19:35 tarihinde eklendi.

 

Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımından kiralık olarak transfer edilen Dentinho, Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolü öncesinde basın mensuplarının sorularını cevapladı.
 
Dentinho, çok mutlu olduğunu belirterek, "Bu büyük takımın güzel formasını giydiğim için değişik bir gurur yaşıyorum. Büyük taraftarımıza sevinçler yaşatmak için buradayım." diye konuştu.
 
Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Galatasaray'la karşılaşacak olmalarının hatırlatılması üzerine Dentinho, "Büyük bir maç; ben de hazırım. İhtiyaç duyulursa oynarım. Yeneceğimizden eminim." şeklinde konuştu.
 
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Quaresma'nın 7 numaralı formasını giymesiyle ilgili olarak da Brezilyalı futbolcu, "Quaresma, çok önemli bir oyuncu. 7 numaralı formayı giymeyi tercih ettim. Formama sıkı sıkı sarılıp hakkını vermek için çok iyi çalışacağım." ifadelerini kullandı.
 
Dentinho, bir dönem Beşiktaş'ta da teknik direktörlük yapan Shaktar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu'dan da olumlu şeyler duyduğunu söyledi. Brezilyalı futbolcu, "Şehir, takım ve taraftarlar hakkında iyi şeyler duydum. Buraya gelmemde etkili oldu." dedi.
 
Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Andre Santos'la da konuştuğunu kaydeden Dentinho, "Beşiktaş'ı ve taraftarlarını övdü bana. Tabii ki böyle iyi fikir veren ve yardımcı olan arkadaşlarım olduğu için de mutluyum." diye konuştu.
 
Kendisine Dentinho denilmesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan golcü futbolcu, "Futbol okullarında oynadığım dönemlerde, dişlerim küçük olduğu için 'ufak diş' anlamına gelen dentinho lakabını takmışlardı. Bir ara değiştirmeye çalıştılar; ama ben yine dentinho lakabıyla devam ettim. Bu isimle beraber çok gol attım.'' bilgisini verdi.
 
'Beşiktaş taraftarlarının, kendisini daha çok gol atan mı yoksa asist yapan bir oyuncu olarak mı görmesini ister?' şeklindeki bir soruya ise Dentinho, Lucescu'nun kendisine Brezilyalı oyuncuların Avrupa'da ilk 2 yılında adaptasyon süreci yaşadığını söylediğini aktararak, "Ben de ona inanıyorum. Kenarlarda oynayan bir oyuncuyum. Ama ceza sahası içine çok girerim. Güzel paslarım vardır. Asist ve gol olarak taraftarlarımız birçok anımı yaşayacaklardır.'' cevabını verdi.

CİHAN