Sevişme sahnesine çift külot

Cihan Ünal’ın “Oyunda giydiği o şort külotun içinde hiçbir şey yoktu” dediği Hande Ataizi’nin çift iç çamaşırla sahneye çıktığı belirtildi

Sevişme sahnesine çift külot
20 Haziran 2011 Pazartesi 08:10 tarihinde eklendi, 5.844 kez okundu.

 

Hande Ataizi ile “Özel Hayatlar” oyunundaki rol arkadaşı Cihan Ünal’ın arasındaki “taciz” polemiği iyice alevlendi.
 
Ataizi, oyunun 15 Haziran’daki Ankara turnesi sırasında vücuduna fazla dokununca uyardığı Ünal’ın üzerine yürüyüp kendisine “Oro...” diyerek bağırdığını ve diğer oyuncuların önünde dövmeye kalktığı için oyunu bıraktığını açıkladı. Ataizi’nin iddiasına bir hafta sessiz kalan Ünal, dün Ayşe Arman’a verdiği röportajda “Or... “ dediğini kabul ettiği Ataizi’ni teşhircilikle suçlayarak “Hande’ye ‘Üzerinde cici bir pijama olsun. Daha rahat edersin’ dedim. ‘Yok ben bunu istiyorum’ diye haber gönderdi. Kostümünü kendi seçti. Ben de, ‘Biraz açık değil mi?’ dedim, ‘Ben gayet rahat idare ederim’ dedi. Seksi duruşları ve yatışları oyunda isteyen o. Pijama yerine, gecelik giyen de o. Üstelik o şort külotun içinde hiçbir şey yoktu. Affedersiniz seyircilerden de, içini görenler oluyordu, ben de gördüm. Ama bu, onun tercihiydi.
 
Kanepede açılış sahnemiz var, bacaklarımın arasında yatıyor, o sahne de böyle değildi, böyle olmasını da kendisi istedi. Ben oyuncularıma, ‘Kendinizi rahat hissedeceğiniz şeyleri söyleyin’ diyen bir rejisörüm. Hande’dir yani bunları talep eden. Belli sahnelerde ayağı, göğsümde durması gerekirken, neredeyse kasıklarıma kadar indiren de kendisidir. Yani ‘Sevişme sahnelerini abarttı’ suçlamasını asla kabul etmiyorum” diye konuştu.
 
Tayt giymek de istemiş
 
Ataizi’nin ise Ünal’ın “İçinde hiçbir şey yoktu” iddiasında bulunduğu oyundaki şort külotlarının içine ten rengi bir külot daha giydiği öğrenildi. Çift külotla frikik önlemi alan Ataizi’nin oyunda takla attıkları sahnelerde dizlerinde morluk ve yara oluştuğu için Ünal’a “Tayt giyebilir miyim? Yara bere içinde kalıyorum” diye sorduğu ancak Ünal’ın “Böyle daha iyi, ev hali, üzerinde ipek sabahlığın olsun” dediği iddia edildi.